Een ervaring rijker

De Winkel van Sinkel

“Ik heb het geld ingezet om leveranciers te betalen toen de eerste lockdown net begon, in maart 2020. We moesten toen plotseling sluiten, maar er was nog niet direct sprake van overheidssteun.

Il Tartufo

”PIN Voorschot zorgt ervoor dat ik op een verantwoorde en makkelijke manier geld kan lenen. Met een zakelijke lening kan ik bijvoorbeeld onze voorraad financieren. Monique is ons contactpersoon bij PIN Voorschot. Zij regelt dan binnen een paar dagen dat het geld op onze rekening staat. Het werkt echt heel prettig.”

Habets Herenmode

“Ik wilde mijn leveranciers op tijd betalen omdat ik goede relaties met hen heb. Daarbij was PIN Voorschot een fijn alternatief voor de bank. We willen onze klanten steeds verrassen met nieuwe kleding. Dankzij PIN Voorschot kreeg ik snel een kleine lening om mijn assortiment aan te vullen. Het terugbetalen van die lening is heel makkelijk: met elke pintransactie houden zij een klein bedrag apart.”

Beachclub Far Out

“Je wilt als ondernemer vooruit kunnen kijken. Het is niet vanzelfsprekend dat een bedrijf zo flexibel en snel kan reageren op je wensen als ondernemer zijnde, maar PIN Voorschot laat zien dat dit wel mogelijk is.”

Erin's Isle Irish Pub

“De aanpak van PIN Voorschot was een verademing. Op een maandag raakte ik in gesprek, op de woensdag kwam er iemand langs om de puntjes op de ‘i’ te zetten, en op vrijdag had ik het geld op de rekening. Ideaal”

Coffee Time

“PIN Voorschot is gemakkelijk en het is fijn dat er een vast percentage van je omzet wordt ingehouden. Als we qua omzet een slechte dag hebben, dan zetten we dat weer recht met een hele goede dag. Het mooiste is dat we een lening aan het afbetalen zijn zonder er veel van te merken.”

BeeB

“Ik ben al geruime tijd klant bij PIN Voorschot en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze mijn winkel enorm hebben geholpen. Als eigenaar van een kledingwinkel weet ik dat de seizoenen niet altijd gelijklopen met de trends en de inkoop datum. Dankzij PIN Voorschot hoef ik me echter geen zorgen te maken over mijn voorraden.”

Word ook klant

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,9 op Trustpilot!

Lees meer
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden

Mieke
19 januari 2024
Geweldige Ondersteuning voor Mijn Winkelvoorraad!

Ik ben al geruime tijd klant bij PIN Voorschot en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze mijn winkel enorm hebben geholpen. Als eigenaar van een kledingwinkel weet ik dat de seizoenen niet altijd gelijklopen met de trends en de inkoop datum. Dankzij PIN Voorschot hoef ik me echter geen zorgen te maken over mijn voorraden.

Wat ik het meest waardeer aan PIN Voorschot is het gemak van dagelijkse pin-aflossingen. Dit heeft mijn cashflow aanzienlijk verbeterd en stelt me in staat om op elk moment van het jaar de nieuwste en hipste kleding in mijn winkel te hebben. Het feit dat ik mijn voorraden op peil kan houden, ongeacht de seizoenen, is een enorme zegen voor mijn bedrijf.

De flexibiliteit en efficiëntie van PIN Voorschot hebben mijn winkel lekker laten draaien. Het is niet alleen een financiële ondersteuning, maar ook een strategisch hulpmiddel waarmee ik mijn winkel kan laten bloeien, ongeacht de schommelingen in de markt. 

Dank je wel, PIN Voorschot, voor het begrijpen van de unieke behoeften van mijn winkel en voor het leveren van een dienst die daadwerkelijk aansluit op mijn ondernemersdoelen. Ik beveel PIN Voorschot ten zeerste aan aan alle ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun financiële behoeften.

 
Skerdilaid Malaj
1 november 2022
Alles prima, heel blij met deze ervaring
Visspecialist Brussée
31 oktober 2022
Een top bedrijf! Doen helemaal niet moeilijk en als je alle papieren op orde hebt en aanlevert heb je het geleende bedrag binnen 2-3 dagen! Geen moeilijkheden zoals bij de bank
Alex
11 oktober 2022
In een eerste contact met pinvoorschot een heldere duidelijk beeld gekregen van hoe het traject in zijn werk gaat. dit klopte precies, een screening, helder/transparant contact, en een persoonlijke ontmoeting. korte lijnen kortom erg prettig!
Murat
6 oktober 2022
Goed en snel geholpen Fijn gesprek gehad alles duidelijk uitgelegd. Kortom als ze je kunnen helpen zijn ze inderdaad snel ze maken het echt waar dat het binnen 24 uur geregeld kan worden Top bedrijf
O.R.
4 augustus 2022
Ik ben vriendelijk geholpen door pinvoorschot. De contact ging heel goed met mijn vaste contactpersoon. Ik kon altijd contact opnemen, er werd ook snel gereageerd. Er werd tijd genomen om me alles goed uit te leggen.
Mark
25 juli 2022
Mede door de gedeeltelijke lockdown in mijn eerste jaar als ondernemer een zwaar jaar gehad. Ook geen steun van de overheid omdat ik net begonnen ben. Om wat achterstanden weg te werken gebruik gemaakt van pinvoorschot. Kan alleen maar positief zijn over pinvoorschot. Allemaal snel gegaan en kan me weer met ondernemen bezighouden.
Cor E
17 mei 2022
Een mooi systeem voor als je tijdelijk (kleine) geldbedragen nodig bent. De terug betaling geschiedt dagelijks in relatief kleine bedragen, maar wel voldoende om de lening zeer spoedig af te kunnen lossen ! Als je meer of sneller aflost krijg je ook nog een soort van bonus ! Al met al een mooi, makkelijk maar zeker ook een overzichtelijk systeem !! Aanbeveling waardig.

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

Partners