Een zakelijke lening van PIN Voorschot: Zonder gedoe & verantwoord

Ondernemers willen doen waar ze goed in zijn: Ondernemen. Om dit goed te kunnen doen is het soms verstandig om een bedrijfslening af te sluiten. Met het geld wat dan beschikbaar komt, kun je zakelijke kansen benutten en investeren in datgene wat jouw bedrijf verder brengt. 

Bij een horecazaak kun je dan bijvoorbeeld denken aan nieuwe terrasmeubels, je oven vervangen of een rustige periode overbruggen. Heb je een winkel? Dan wordt een kleine zakelijke lening vaak gebruikt om je voorraad aan te vullen. PIN Voorschot is er voor ondernemers en vindt het belangrijk dat een bedrijfsfinanciering verantwoord is en past bij jouw plannen. We verstrekken bedrijfsleningen tot € 50.000 euro, maar we kunnen je ook al helpen vanaf € 2.000. Voor een kleine zakelijke lening ben je bij ons aan het juiste adres.

In beide gevallen los je het geleende bedrag van je bedrijfslening zonder omkijken en automatisch af via je pinautomaat. Een vooraf afgesproken percentage van de omzet die je maakt via je pinapparaat gaat naar PIN Voorschot als aflossing van de lening. Zo los je op drukke dagen iets meer af dan op rustige dagen. Binnen 4 werkdagen is vaak alles al geregeld en heb je het geld van de bedrijfslening tot je beschikking. Durf te ondernemen!

Bekijk direct je mogelijkheden

Bereken direct via onze rekentool welk bedrag je ongeveer kunt lenen met een zakelijke lening van PIN Voorschot. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Doe gerust vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen! Het aanvragen van een zakelijke financiering hoeft dus zeker geen weken te duren.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening, ook wel een zakelijke financiering, bedrijfsfinanciering of bedrijfslening genoemd, is een lening die je afsluit zodat je plannen kunt realiseren voor je bedrijf. Er zijn verschillende soorten zakelijke leningen voor ondernemers. Het verschil zit hem vaak in de manier van aflossen en de bijkomende kosten. Een bedrijfslening wordt zoals gezegd vaak gebruikt om te investeren in je zaak of om zakelijke kansen te benutten die zich plots voordoen. Denk daarbij aan vervangen van apparatuur, een nieuwe collectie inkopen of zelfs een marketingcampagne opzetten. Kortlopende zakelijke leningen zorgen ervoor dat je snel geld voor handen hebt om jouw plannen uit te voeren. Als jouw kleine zakelijke lening bij PIN Voorschot wordt goedgekeurd, dan heb je je geld binnen 4 werkdagen op jouw rekening. Wij bieden dus een eenvoudige zakelijke lening aan voor ondernemingen, met een korte looptijd.

Ben je een bestaande ondernemer en wil je graag een groeikans voor je bedrijf financieren? PIN Voorschot helpt je graag verder. We hebben veel ervaring met het verstrekken van leningen in de horeca en retail branche, maar we kunnen je ook helpen als je ondernemer bent in de persoonlijke verzorging, levensmiddelen of een andere branche. We hielpen al meer dan 1500 ondernemers! Neem direct contact met ons op als je op zoek bent naar een financiering voor je bedrijf.

Je kunt makkelijk en snel een bedrijfslening aanvragen – geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij storten het leenbedrag in één keer op je rekening.

Wat onze klanten van ons vinden

Skerdilaid Malaj
1 november 2022
Alles prima, heel blij met deze ervaring
Visspecialist Brussée
31 oktober 2022
Een top bedrijf! Doen helemaal niet moeilijk en als je alle papieren op orde hebt en aanlevert heb je het geleende bedrag binnen 2-3 dagen! Geen moeilijkheden zoals bij de bank
Alex
11 oktober 2022
In een eerste contact met pinvoorschot een heldere duidelijk beeld gekregen van hoe het traject in zijn werk gaat. dit klopte precies, een screening, helder/transparant contact, en een persoonlijke ontmoeting. korte lijnen kortom erg prettig!
Murat
6 oktober 2022
Goed en snel geholpen Fijn gesprek gehad alles duidelijk uitgelegd. Kortom als ze je kunnen helpen zijn ze inderdaad snel ze maken het echt waar dat het binnen 24 uur geregeld kan worden Top bedrijf
O.R.
4 augustus 2022
Ik ben vriendelijk geholpen door pinvoorschot. De contact ging heel goed met mijn vaste contactpersoon. Ik kon altijd contact opnemen, er werd ook snel gereageerd. Er werd tijd genomen om me alles goed uit te leggen.
Mark
25 juli 2022
Mede door de gedeeltelijke lockdown in mijn eerste jaar als ondernemer een zwaar jaar gehad. Ook geen steun van de overheid omdat ik net begonnen ben. Om wat achterstanden weg te werken gebruik gemaakt van pinvoorschot. Kan alleen maar positief zijn over pinvoorschot. Allemaal snel gegaan en kan me weer met ondernemen bezighouden.
Cor E
17 mei 2022
Een mooi systeem voor als je tijdelijk (kleine) geldbedragen nodig bent. De terug betaling geschiedt dagelijks in relatief kleine bedragen, maar wel voldoende om de lening zeer spoedig af te kunnen lossen ! Als je meer of sneller aflost krijg je ook nog een soort van bonus ! Al met al een mooi, makkelijk maar zeker ook een overzichtelijk systeem !! Aanbeveling waardig.
Leonardo Roberto
13 januari 2022
Als je het goed en snel geregeld wilt

Voor wie is een bedrijfslening?

Alle ondernemers met meer dan één jaar historische omzet kunnen bij PIN Voorschot een bedrijfslening aanvragen. Onze klanten bevinden zich meestal in de horeca en retail, maar als je een ondernemer bent in een andere branche en op zoek bent naar een zakelijke lening, kunnen we je vast ook helpen. 

Als jij groeikansen voor je bedrijf ziet, dan groeien wij graag met je mee. Wij bieden zakelijke leningen van €2.000,- tot €50.000,- aan en binnen 24 uur weet je al of we je kunnen helpen met een bedrijfsfinanciering. We hielpen al meer dan 1500 ondernemers! Neem contact op met Karst, Melle of Monique en we bespreken graag jouw situatie. Vraag nu een bedrijfslening aan – geheel kosteloos en vrijblijvend. Wie weet heb jij wel binnen 4 werkdagen een mooi bedrag erbij op je zakelijke bankrekening!

Een kleine bedrijfslening is ideaal voor:

✔ Aankoop van meer inventaris

✔ Groei en uitbreiding

✔ Aankoop van machines

✔ Leveranciers snel betalen

Hoeveel geld kan ik lenen bij PIN Voorschot?

Een vraag die wij vaak horen is “Hoeveel kan ik lenen?”. Het is jammer genoeg van tevoren lastig te zeggen hoeveel je als ondernemer precies kan lenen. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, want iedere onderneming is anders. Maatwerk is dus vereist bij de financiering van een onderneming en dat bieden wij graag. Om te kijken welk bedrag je maximaal kunt lenen, kijken we samen met jou naar je historische pinomzet. Op die manier kunnen we beoordelen welk bedrag verantwoord is en of je daarmee jouw plannen waar kan maken.

We verstrekken kleine zakelijke leningen van € 2.000 tot € 50.000. We kunnen je dus al met een relatief klein bedrag helpen zodat jij weer verder kan met ondernemen. Heb je meer nodig? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen! Onze kleine leningen zijn ideaal voor korte of iets meer langlopende investeringen (tot 12 maanden).

Wat jouw plannen ook zijn met jouw zakelijke lening, wij helpen je graag je dromen te verwezenlijken. We zijn dan ook uiterst trots dat we al honderden ondernemers konden helpen met snelle financiering. En zoals Dirk Velthuizen van de Winkel van Sinkel zegt: “Omdat het gaat om hele kleine bedragen merk je niet eens dat je iets aan het terugbetalen bent.”. Zo makkelijk kan een zakelijke lening bij PIN Voorschot zijn. Een zakelijke lening zonder gedoe? Kies PIN Voorschot!

Waarom kiezen voor een bedrijfslening met PIN Voorschot?

Wil je graag een bedrijfslening afsluiten maar twijfel je tussen verschillende financieringsvormen? Dit kun je van PIN Voorschot verwachten:

 • Persoonlijke aandacht van je accountmanager die je kunt bellen, appen en mailen;
 • Je lost iedere dag een stukje van je zakelijke lening af met je pinautomaat – zonder dat je er omkijken naar hebt;
 • De aflossing beweegt mee met je omzet;
 • Scherpe premie en geen verborgen kosten

 

In het kort: we werken helemaal anders dan banken. Het contact bij het afsluiten van een bedrijfslening (en ook nadien!) is veel persoonlijker en onze zakelijke financieringen hebben ook eenvoudige voorwaarden. Als je een pinautomaat in je restaurant of kledingwinkel hebt staan dan kunnen wij je helpen. 

Een zakelijke lening van PIN Voorschot staat namelijk direct in verbinding met jouw pinautomaat. Dat wil zeggen dat je geheel automatisch iedere dag een percentage van je omzet aflost via je pinomzet. Binnen 3 tot 12 maanden heb je je lening afgelost zonder dat je er iets voor hebt hoeven doen. Het is dus echt een lening zonder gedoe; iets waar je niet over hoeft na te denken. De aflossing beweegt tevens mee met je omzet. Bij een drukke dag met veel pinomzet los je meer af, bij een rustige dag los je minder af.

Makkelijk en snel een zakelijke lening aanvragen

Een bedrijfsfinanciering bij PIN Voorschot aanvragen is super makkelijk. Een accountmanager begeleidt je van A tot Z in het aanvraagproces en vaak heb je binnen 4 werkdagen het geld al op je rekening staan. Onze voorwaarden voor een zakelijke lening zijn helder en kleine lettertjes doen wij niet aan. Heb je een vraag over jouw bedrijfslening? Je kunt jouw accountmanager altijd bellen, mailen of appen. Hij of zij is altijd op de hoogte van de situatie van jouw onderneming. We staan voor je klaar zodat je de juiste bedrijfsfinanciering voor je jouw zaak krijgt!

Kies nu voor de toekomst; kies voor een zakelijke lening

Zie je kansen voor jouw onderneming? Dit kun je verwachten van een kleine zakelijke lening van PIN Voorschot:

 • Aanbod op maat binnen 12 uur op een werkdag;
 • Scherpe premie tussen 1,25 en 2,5% per maand;
 • Ontvang het geleende bedrag volledig binnen 4 werkdagen;
 • Makkelijk aflossen met je pinautomaat;
 • Kosteloos extra aflossen + bonus bij vervroegd aflossen;
 • Persoonlijk contact met je eigen accountmanager;
 • Geen verborgen kosten.

 

Benieuwd hoe het hele proces van een zakelijke lening aanvragen precies in z’n werk gaat? Dan hebben we dat voor jou stap voor stap uitgeschreven. Hulp nodig of meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoe het werkt

Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering?
Dit zijn de stappen die je moet doorlopen!

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

 • Geen aflosboetes
 • Bonus bij vervroegd aflossen
 • Geen onverwachte, extra kosten

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

Veel gestelde vragen

Kan ik berekenen hoeveel ik zakelijk kan lenen?

Bij PIN Voorschot kun je terecht voor een zakelijke lening van € 2.000 tot € 50.000. Tijdens ons intakeproces wordt er berekend hoeveel je kunt lenen. Wij vinden het erg belangrijk dat de financiële gezondheid van je bedrijf niet in de problemen komt, dus hoeveel je zakelijk kunt lenen verschilt van bedrijf tot bedrijf. Om je een idee te geven: je kunt je zakelijke lening berekenen via onze online tool op deze pagina. Uiteraard is dit slechts een indicatie. Om de exacte hoogte van je bedrijfslening te weten, raden we je aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 

Je kunt bij ons dus terecht voor een kleine zakelijke lening van bijvoorbeeld max. € 5.000, maar ook voor een iets grotere zakelijke lening tot € 50.000. Leuk om te weten: bij PIN Voorschot kun je boetevrij aflossen. Wij geven nooit boetes – je krijgt zelfs net korting op je bedrijfslening als je sneller kunt aflossen.

Wat zijn de voorwaarden om een zakelijke lening aan te vragen?

PIN Voorschot heeft weinig voorwaarden. Om van onze financiële dienstverlening gebruik te maken, vragen we enkel een historische omzet van minimaal 1 jaar, zodat we samen kunnen kijken welk bedrag je kunt lenen, passend bij je omzet. Uiteraard heb je ook een pinautomaat nodig om je zakelijke lening stapje bij stapje af te betalen. Als je bij ons een bedrijfslening afsluit, betaal je geen vaste maandelijkse termijnen, maar betaal je dagelijks een percentage van je pinomzet af gedurende de hele looptijd van je bedrijfsfinanciering. Geïnteresseerd? Dan kun je snel een zakelijke lening online aanvragen; wij nemen dan snel contact met je op.

Kom ik in aanmerking voor een zakelijke lening?

Wil je graag geld lenen voor je bedrijf? Dan kan het soms moeilijk zijn om tussen de aanbieders van bedrijfsleningen te kiezen. Bij PIN Voorschot kom je in aanmerking voor een zakelijke lening als je een historische omzet van minimaal één jaar hebt en werkt met een pinautomaat. Als erkend mkb-financier, zijn onze bedrijfsfinancieringen vooral gericht op het mkb.

Je kunt makkelijk je zakelijk krediet aanvragen op onze website, nadien komt een accountmanager bij je op bezoek om te bespreken wat je voor ogen hebt en om te kijken of de bedrijfsfinanciering verantwoord is voor je bedrijf. In tegenstelling tot de meeste financiers, vinden we snelheid belangrijk. Zo’n vier dagen na het aanvragen van je zakelijk krediet kun je je zakelijk geld al op je rekening hebben. Handig, toch? Zo kun je het geld van je zakelijke lening snel inzetten en groeien met je onderneming.

Hoe snel weet ik of ik een zakelijke lening kan krijgen?

Bij PIN Voorschot begrijpen we maar al te goed dat je als ondernemer snel je geld wil ontvangen om bijvoorbeeld meer stock in te kopen. Daarom is ons proces om een zakelijke lening aan te vragen erg snel. Je kunt op onze website in no-time een bedrijfslening aanvragen. Op een werkdag neemt een accountmanager binnen 12 uur contact met je op. Samen wordt er tijdens een persoonlijk gesprek naar je historische omzet en plannen gekeken. Vaak is het hele proces in 4 dagen geregeld, dus ook als we je niet kunnen helpen aan een zakelijke lening, weet je dit snel. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap om een bedrijfslening te ontvangen!

Wat is de looptijd van een lening?

Bij PIN Voorschot bieden we zakelijke leningen aan die je terugbetaalt binnen 3, 6 of 12 maanden. Dit is afhankelijk van hoeveel je leent en wat handig voor je is. Hier houden we rekening mee tijdens het intakegesprek. Wil je bijvoorbeeld graag een korte zakelijke lening afsluiten waarbij je het bedrag snel terugbetaalt? Ook een grotere bedrijfsfinanciering die je in een jaar terugbetaalt behoort tot de mogelijkheden. Samen met je accountmanager bespreek je de ins en outs van jouw zakelijke lening.

Wat zijn de kosten van een zakelijke lening?

Bij PIN Voorschot staat de rente van een zakelijke lening vast. De maandelijkse premie voor een zakelijke lening bij PIN Voorschot ligt tussen de 2,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen buiten deze kosten om geen enkele operationele kosten zoals aanvraagkosten, bemiddelingskosten of transactiekosten. Je betaalt pas als je de zakelijke lening ontvangt en je weet van tevoren altijd waar je aan toe bent. Je betaalt geen boetes bij PIN Voorschot. We kunnen je wel vragen om extra bij te storten als de aflossing uitblijft.

Kan ik extra aflossen als de mogelijkheid zich voordoet?

Dat is zeker mogelijk. Bij PIN Voorschot los je af wat je kunt missen. Er gaat dagelijks een vast percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot wat geldt als aflossing van je bedrijfslening. Heb je een drukke dag? Dan los je meer af. Heb je een rustige dag met weinig of zelfs geen omzet? Dan los je minder of zelfs niets af. Kun je een deel van het geleende bedrag of het volledige bedrag veel eerder aflossen? Uiteraard kun je kosteloos extra aflossen. Als je alles veel sneller kunt aflossen, dan krijg je zelfs een bonus, geen boete. Je hebt dus geen grote maandelijkse aflossing, maar een dagelijkse aflossing die je praktisch niet merkt.

Wat zijn de maandlasten van mijn zakelijke lening?

Als je een zakelijke lening afsluit bij PIN Voorschot, dan betaal je het bedrag terug en betaal je hier maandelijks een vaste rente op. Het rentepercentage van een zakelijke lening ligt tussen de 2,25% en 2,5%. Dit is een heel erg scherpe rente! Hoeveel je dus exact betaalt, is uiteraard afhankelijk van het opgenomen bedrag. Tijdens een gesprek met je accountmanager wordt dit 100% duidelijk. 

Heb je een bedrag voor ogen dat je graag zou lenen en ben je benieuwd hoeveel je per dag of maand zou moeten aflossen Op deze pagina staat een handige rekentool, waarmee je een schatting ziet van wat je moet aflossen als je een bedrijfslening aangaat bij PIN Voorschot. Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers om de exacte dag/maandlasten te ontdekken. Wel fijn: bij PIN Voorschot werken we niet met kleine lettertjes met bijkomende kosten, what you see is what you get.

Ik wil een zakelijke lening aanvragen; aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Als je wat extra geld nodig hebt voor je bedrijf omdat je bijvoorbeeld enkele grote uitgaven moet doen, dan zit je bij PIN Voorschot goed. Het enige wat je nodig hebt om een bedrijfslening aan te vragen, is een pinautomaat en historische omzet van minimaal 1 jaar. Als je hieraan voldoet, kun je bij ons zakelijk lenen. Natuurlijk kijkt je accountmanager naar je financiële situatie, m.a.w. welk bedrag het beste past bij je omzet en hoeveel je dus zakelijk kunt lenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod op maat.

Hoe snel kan ik een lening afsluiten?

Wil je zakelijk geld lenen? Een financiering aanvragen bij PIN Voorschot kan erg snel. Vul direct ons aanvraagformulier in, dan neemt één van onze accountmanagers zo snel mogelijk contact met je op. Vaak is het alles binnen 4 werkdagen al geregeld!

Voor welke doelen kan ik een zakelijke lening aanvragen?

Je kunt bij PIN Voorschot voor verschillende doelen een zakelijke lening aanvragen. Misschien wil je investeren in voorraad of wil je je zaak wat verbouwen. Misschien wil je groeien en wil je daarom meer machines aankopen of heb je kapitaal nodig voor extra personeel. Wie weet wil je investeren in je marketing. Waar jij jouw geleende bedrag voor inzet, is jouw zaak – maar wij helpen je graag. Bij PIN Voorschot zijn wij immers fan van ondernemers die durven te ondernemen. Zakelijk lenen? Eén adres: PIN Voorschot!

Welke documenten heb ik nodig om een zakelijke lening aan te vragen?

Om een bedrijfslening aan te vragen, zal je accountmanager enkele dingen van je vragen:

 • Persoonlijke gegevens (incl. KVK bedrijfsgegevens) en kopie van het paspoort van de eigenaar
 • MT940 bestand met een overzicht van je zakelijke banktransacties van de afgelopen 12 maanden
 • Documentatie van je historische pinomzet

 

Heb je deze informatie niet? Dan kunnen wij je helaas niet helpen met een zakelijke financiering.

Hoe kan ik mijn zakelijke lening aflossen?

Bij PIN Voorschot is het aflossen van een zakelijke lening super makkelijk: je doet dit via je pinautomaat. Dagelijks wordt er een vast percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot overgeschreven, zonder dat je daar werk aan hebt. Op drukke dagen los je meer af, op rustige dagen minder. Je betaalt dus geen vaste bedragen, maar dagelijks een percentage afhankelijk van wat je hebt verdiend die dag. Ook fijn om te weten: je kunt ook kosteloos extra aflossen. Kun je veel vroeger je zakelijke lening volledig terugbetalen, dan krijg je van ons zelfs een bonus. Fijn, toch? Zo makkelijk kan het aflossen van je bedrijfsfinanciering zijn. 

De belangrijkste afspraken in verband met de zakelijke financiering worden ook nog eens herhaald door je accountmanager. Check je mogelijkheden én je mogelijke aflossing nu via onze tool!

Wat vraagt PIN Voorschot van mij?

Geïnteresseerd in een zakelijke lening? Dan vragen we enkel dat je je historische pinomzet weet, zodat onze accountmanagers deze informatie kunnen gebruiken bij het berekenen van een zakelijke lening voor jouw onderneming. Daarnaast hebben we ook praktisch enkele documenten nodig, zie ‘Welke documenten heb ik nodig om een zakelijke lening aan te vragen?’. 

Het aanvragen van een zakelijke lening kan in enkele klikken via ons aanvraagformulier. Een financiering aanvragen hoeft dus helemaal niet moeilijk of langdradig te zijn. Wij helpen je graag jouw dromen realiseren. Wil je een bedrijfslening aanvragen? Neem nu contact met ons op… en voor je het weet heb je een zakelijke lening waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien.

Is zakelijk geld lenen bij PIN Voorschot een goed idee?

Als je wil investeren in je onderneming, dan is het zeker een goed idee om een zakelijke lening aan te gaan. PIN VOORSCHOT is al jaren een partner voor honderden ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke lening. We kunnen zelfs het keurmerk Erkend Mkb Financier voorleggen. Bekijk gerust onze reviews op Trustpilot of onze reviews op onze ‘Klanten’-pagina. We hielpen al heel veel ondernemers hun dromen verwezenlijken met een bedrijfslening.. Zakelijk financieren is waar wij goed in zijn – wij helpen je graag.

Ook fijn: bij PIN Voorschot heb je een persoonlijke accountmanager die altijd op de hoogte is van jouw situatie en die je kunt bellen, mailen of appen. Is jouw contactpersoon even bezet? Dan kun je altijd het algemene nummer proberen of even wachten tot jouw accountmanager contact met je opneemt.

Wat vinden andere ondernemers van zakelijk lenen bij PIN Voorschot?

Wil je graag zakelijk lenen maar is dit de eerste keer dat je van PIN Voorschot hoort? Lees dan gerust wat onze klanten van ons vinden om een beter beeld te krijgen van ons bedrijf. Daarna kun je makkelijk online je zakelijke lening aanvragen.

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.7 276 beoordelingen

Partners