Eigenaresse Carin Petersen van Beachclub Far Out in Zandvoort kwam een aantal jaren geleden in contact met onze accountmanager Monique. Ze ging van een informatief gesprek om van gedachten te wisselen over financieringsmogelijkheden, naar een PIN Voorschot voor haar mooie bedrijf aan het Zandvoortse strand.

Een lastige periode overbruggen

Carin: “Het contact met PIN Voorschot is altijd goed geweest. 6 jaar geleden hebben we te maken gehad met een ernstige brand, daar zijn we financieel nog altijd niet helemaal bovenop. We maken vaak gebruik van een PIN Voorschot in de wintermaanden. Een strandpaviljoen is natuurlijk een seizoensgebonden bedrijf, dus in de zomer moeten we het geld verdienen. In de winter hebben we namelijk ook te maken met flinke kostenposten”.

“In de winter moet het strandpaviljoen met hijskranen en diepladers weggehaald worden, om het hele pand vervolgens later in het jaar weer op te bouwen. Dat is een unieke situatie, maar PIN Voorschot deinst daar niet voor terug. Zij snappen ondernemers en denken met ons mee”, voegt Carin daaraan toe.

Een PIN Voorschot wordt vaak ingezet om een moeilijke periode te overbruggen of om te investeren in de zaak. Dat een strandpaviljoen juist in de winter bij PIN Voorschot aanklopt is dan ook geen verassing.

Vooruit kijken

“Je wilt als ondernemer vooruit kunnen kijken. Het is niet vanzelfsprekend dat een bedrijf zo flexibel en snel kan reageren op je wensen als ondernemer zijnde, maar PIN Voorschot laat zien dat dit wel mogelijk is. Je krijgt hierdoor de ruimte om in te springen op nieuwe kansen, dat is erg waardevol”, vertelt Carin ons.

“Met PIN Voorschot kan ik snel schakelen en investeren op het moment dat het nodig is. De horeca is een sector die constant in beweging is. Als ik niet mee kan bewegen dan laat ik kansen liggen en dat wil geen enkele ondernemer”, voegt ze daaraan toe.

Carin Petersen
Beachclub Far Out- Zandvoort