Zakelijk geld lenen zonder bank

Je hebt als ondernemer niet altijd een bank nodig als je op zoek bent naar een zakelijke lening. Sterker nog, vaak kan een bank je niet eens helpen als het om een relatief klein bedrag gaat. Bovendien kan een lening aanvragen een lang proces zijn Gelukkig zijn er alternatieven, waarvan PIN Voorschot er eentje is. Het verschil zit hem niet alleen in het feit dat je door alternatieve financiers zoals PIN Voorschot wél geholpen wordt, maar ook in de manier van aflossen. Dit gaat namelijk geheel automatisch via de pinautomaat in jouw zaak. Je hebt dus geen bank nodig, alleen een minimale jaaromzet omzet en een pinautomaat!

Als zakelijke kredietverstrekker begrijpen we ook dat je geen eeuwen wil wachten op je bedrijfsfinanciering. Daarom kan het hele proces afgerond zijn in 4 werkdagen. Snel zakelijk lenen zonder bank? Eén adres: PIN Voorschot.

Wat zijn de voordelen van zakelijk geld lenen zonder bank?

Zoals gezegd is het überhaupt een voordeel om zakelijk geld te lenen zonder bank. Je wordt namelijk geholpen, serieus genomen ondanks het relatief kleine bedrag en je beschikt snel over het geld. De looptijden zijn flexibel en je lost af wat je kunt missen. Bij PIN Voorschot gebruik je namelijk een vast percentage van je pin omzet om je lening af te lossen. Bij een drukke dag zal dit dus meer zijn dan bij een rustige dag. Handig!

Je kunt hieronder zelfs berekenen wat je ongeveer kunt lenen én wat je per dag aflost. Ook dit kun je zonder je bank!

Je kunt tot 75.000 euro lenen, met een maximale leentermijn van 12 maanden. Als Erkend MKB Financier, financieren we al jaren zakelijke kredieten voor ondernemers. Wij helpen je graag met je kortlopend krediet.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

Wat onze klanten van ons vinden

Kom ik in aanmerking om zakelijk geld te lenen zonder bank?

PIN Voorschot neemt iedere aanvraag van iedere ondernemer serieus. We kijken dus niet naar hoeveel je wilt lenen en hoeveel wij daar aan kunnen verdienen. Nee, we kijken naar jouw plannen en dromen en beoordelen aan de hand van je historische pin omzet of het voor jou en ons verstandig is om een zakelijke lening aan te gaan.

Net zoals jij als ondernemer soms risico’s moet nemen om verder te komen met je bedrijf, moeten wij dat ook. Zoals gezegd kijken onze persoonlijke adviseurs altijd samen met jou welk bedrag verstandig is en bij je plannen past, maar wij denken in mogelijkheden en niet in problemen.

Ben je ondernemer én heb je een pinautomaat? Neem dan gerust contact op, want dan kunnen wij je helpen!

Binnen 24 uur weten waar je aan toe bent
Persoonlijk contact
Passend advies
Binnen 4 werkdagen geld op je rekening
Vaste rente, makkelijk af te lossen via je pinautomaat

Hoe werkt zakelijk geld lenen bij PIN Voorschot?

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

Voorraadfinanciering voor allerlei sectoren

Voorraadfinanciering is op allerlei verschillende sectoren in het mbk van toepassing. Uiteraard moet er wel sprake zijn van voorraad, maar dat is logisch. In de horeca en de retail zal de vraag naar voorraadfinanciering het grootst zijn. Denk bij voorraadfinanciering in de horeca vooral aan extra inkopen voor op feestdagen en op periodes met mooi weer (als er sprake is van een terras).

In de retail is er vooral sprake van voorraadfinanciering bij wisselende seizoenen. Dan worden er bijvoorbeeld in kledingwinkels hele collecties vernieuwd. Daar komen grote investeringen bij kijken.

WAAROM IS KIEZEN VOOR PIN VOORSCHOT EEN GOED IDEE?

Uiteraard kun je ook een lening bij de bank aanvragen, maar wij weten dat dit vaak een lang proces is. Daar zit je als zelfstandig ondernemer helemaal niet op te wachten! Bij PIN Voorschot kun je makkelijk een bedrijfslening aanvragen én binnen enkele werkdagen al geld op je rekening krijgen. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, bekijken wij je situatie en zorgen we dat er tempo in het proces zit. Zo kun je snel de extra financiering inzetten. Zakelijk geld lenen kan zo makkelijk zijn.

BETAAL IK EEN VAST BEDRAG PER DAG OF EEN EEN VAST PERCENTAGE TERUG AAN PIN VOORSCHOT?

KAN IK ALS STARTENDE ONDERNEMER OOK ZAKELIJK LENEN?

IK WIL GRAAG LENEN VOOR MIJN BEDRIJF; WAT IS DE LOOPTIJD VAN DE LENINGEN VAN PIN VOORSCHOT?

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op!

HOEVEEL KOST GELD OPNEMEN VIA PIN VOORSCHOT?

Onze maandelijkse premie ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen.

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.