In samenwerking met

Welkom bij PIN Voorschot! Als partner van KHN helpen we jou als horecaondernemer graag met een passende financiering, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent: Ondernemen!

Waarom PIN Voorschot

icon

Klein bedrag

Een bedrijfslening van € 2.000 tot een bedrag van € 50.000 met een looptijd van 3 t/m 12 maanden.

icon

Geen addertjes

Geen moeilijk contract met verborgen kosten. De ondernemer krijgt zelfs een bonus in plaats van een boete als er vervroegd wordt afgelost.

icon

Gedragscodes

PIN Voorschot voldoet aan de voorwaarden van de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering d.d. 1 juli 2018 opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken; en de Gedragscode MKB Financiers d.d. 1 januari 2023 opgesteld door de Stichting MKB Financiering.

icon

Automatisch aflossen

Automatisch aflossen via de pinautomaat. Er gaat Iedere dag een stukje van de pinomzet naar PIN Voorschot.

icon

Geen gedoe

Er worden geen zekerheden verlangd behoudens een borgstelling bij een BV.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Helen & Eloise | Coffee Time | Ulvenhout

“PIN Voorschot is gemakkelijk en het is fijn dat er een vast percentage van je omzet wordt ingehouden. Als we qua omzet een slechte dag hebben, dan zetten we dat weer recht met een hele goede dag. Het mooiste is dat we een lening aan het afbetalen zijn zonder er veel van te merken.” Lees verder.

Martin de Zwart | Wing Food & Drinks | Schiphol

PIN Voorschot heeft mij enorm goed geholpen om door deze moeilijke tijd heen te komen. Ik kan weer verder en vooruit kijken!

Carin Petersen | Beachclub Far Out | Zandvoort

Je wilt als ondernemer vooruit kunnen kijken. Het is niet vanzelfsprekend dat een bedrijf zo snel en flexibel kan reageren op je wensen, maar PIN Voorschot laat zien dat dit mogelijk is. Top! Lees verder

Karim Cloos | De Eeuwige Jachtvelden | Den Haag

Dankzij PIN Voorschot konden wij ook in de rustige periode van het jaar toch onze belangrijkste inventaris aankopen doen zonder direct de liquide middelen aan te spreken. Wat een uitkomst, zonder rompslomp, zeer professioneel en vooral heel snel. Geweldig!

Dirk Velthuizen | De Winkel van Sinkel | Utrecht

”Omdat het gaat om hele kleine bedragen merk je niet eens dat je iets aan het terugbetalen bent. We hadden alles binnen een paar weken afbetaald, en tijdens de tweede lockdown heb ik opnieuw een lening bij PIN Voorschot afgesloten.” Lees verder.

Untitled design - 2022-09-09T134312.430

Eric Harder | Biercafé de Pintelier | Groningen

Biercafé de Pintelier. Eric Harder (63) runt met veel passie al (bijna) 25 jaar dit Belgische biercafé. Met behulp van PIN Voorschot draait zijn zaak weer op volle toeren na alle lockdowns. “We hebben weer 28 tapkranen en meer dan 150 biertjes op de fles.” Lees verder.

WAAR MAG IK HET GELD VOOR GEBRUIKEN?

Onze financiering is bedoelt voor zakelijke doeleinden. Denk in dit geval aan investeringen als het gaat om je terras, hygiëne maatregelen, personeel etc.

We kunnen ons echter voorstellen, dat jij in deze Corona tijd vanuit privé aantoonbaar het nodige spaargeld in jouw onderneming hebben gestort om zakelijke kosten te dekken.

Wij kijken dan graag wat de mogelijkheden zijn om dit in jouw onderneming gedeeltelijk te herfinancieren

WAT IS DE LOOPTIJD VAN EEN FINANCIERING?

PIN Voorschot is een zakelijke lening met een looptijd van 3 tot 12 maanden. We kijken samen met jou welke maandelijkse aflossing verantwoord is en welke looptijd daar bij hoort

WELK BEDRAG KAN IK LENEN?

Op basis van je historische pinomzet en jouw wensen kijken we samen naar het ideale bedrag. Onze accountmanager helpt je hierbij.

WAT KOST EEN PIN VOORSCHOT?

De maandelijkse premie voor een zakelijke lening ligt (afhankelijk van de looptijd) tussen de 1,75% en 2,5% per maand. Als KHN lid ontvang je bovendien 5% korting op de totaal verschuldigde premie. Naast deze premie rekenen wij geen enkele andere kosten zoals aanvraagkosten, bemiddelingskosten, transactiekosten of  welke kosten dan ook. Je betaalt pas als je daadwerkelijk het PIN Voorschot ontvangt en je weet van tevoren altijd waar je aan toe bent. We rekenen geen boetes bij te laat betalen.

Rekentool

Bereken direct via onze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Direct vrijblijvend advies

Vul de onderstaande gegevens in en we gaan direct kijken wat we voor jou en je klant kunnen doen.

We helpen je graag verder.