emf

PIN Voorschot

Een bedrijfsfinanciering

Een zakelijke financiering van PIN Voorschot: Zonder gedoe & verantwoord

Ondernemers willen doen waar ze goed in zijn: Ondernemen. Om dit goed te kunnen doen is het soms verstandig om een bedrijfsfinanciering af te sluiten. Met het geld wat dan beschikbaar komt kun je zakelijke kansen benutten en investeren in wat datgene wat jouw bedrijf verder brengt. Bij een horecazaak kun je dan bijvoorbeeld denken aan nieuwe terrasmeubels, je oven vervangen of een rustige periode overbruggen. Heb je een winkel? Dan wordt een zakelijke lening vaak gebruikt om je voorraad aan te vullen. PIN Voorschot is er voor ondernemers en vindt het belangrijk dat een bedrijfsfinanciering verantwoord is en past bij jouw plannen. We verstrekken leningen tot € 50.000 euro, maar we kunnen je al helpen vanaf € 2.000. In beide gevallen los je alles zonder omkijken en automatisch af via je pinautomaat. Binnen 4 werkdagen is vaak alles al geregeld en heb je het geld tot je beschikking. Durf te ondernemen!

accountant

Bekijk direct je mogelijkheden

Bereken direct via onze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Een bedrijfslening van PIN Voorschot: Zonder gedoe & verantwoord

Ondernemers willen doen waar ze goed in zijn: Ondernemen. Om dit goed te kunnen doen is het soms verstandig om een bedrijfsfinanciering af te sluiten. Met het geld wat dan beschikbaar komt kun je zakelijke kansen benutten en investeren in wat datgene wat jouw bedrijf verder brengt. Bij een horecazaak kun je dan bijvoorbeeld denken aan nieuwe terrasmeubels, je oven vervangen of een rustige periode overbruggen. Heb je een winkel? Dan wordt het vaak gebruikt om je voorraad aan te vullen. PIN Voorschot is er voor ondernemers en vindt het belangrijk dat een bedrijfsfinanciering verantwoord is en past bij jouw plannen. We verstrekken leningen tot € 50.000 euro, maar we kunnen je al helpen vanaf € 2.000. In beide gevallen los je alles zonder omkijken en automatisch af via je pinautomaat. Binnen 4 werkdagen is vaak alles al geregeld en heb je het geld tot je beschikking. Durf te ondernemen!

accountant

rekentool

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via je pinautomaat

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

zakelijke lening restaurant

Wat is een bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsfinanciering of zakelijke financiering is een lening die je afsluit zodat je plannen kunt realiseren voor je bedrijf. Er zijn verschillende soorten bedrijfsfinancieringen. Het verschil zit hem vaak in de manier van aflossen en de kosten. Een bedrijfsfinanciering wordt zoals gezegd vaak gebruikt om te investeren in je zaak of om zakelijke kansen te benutten die zich plots voordoen. Denk daarbij aan vervangen van apparatuur, een nieuwe collectie inkopen of zelfs een marketingcampagne opzetten.

 

Wil je graag een groeikans voor je bedrijf financieren? PIN Voorschot helpt je graag verder. We hebben veel ervaring met het verstrekken van leningen in de horeca en retail branche, maar we kunnen je ook helpen als je ondernemer bent in de persoonlijke verzorging, levensmiddelen of een andere branche. We hielpen al meer dan 1500 ondernemers! Neem direct contact met ons op als je op zoek bent naar een financiering voor je bedrijf.

zakelijke lening restaurant

Wat is een bedrijfslening?

Een bedrijfsfinanciering is een lening die je afsluit zodat je plannen kunt realiseren voor je bedrijf. Er zijn verschillende soorten bedrijfsfinancieringen. Het verschil zit hem vaak in de manier van aflossen en de kosten. Een bedrijfsfinanciering wordt zoals gezegd vaak gebruikt om te investeren in je zaak of om zakelijke kansen te benutten die zich plots voordoen. Denk daarbij aan vervangen van apparatuur, een nieuwe collectie inkopen of zelfs een marketingcampagne op te zetten.

Ben je op zoek naar een bedrijfsfinanciering? PIN Voorschot helpt je graag verder. We hebben veel ervaring met het verstrekken van leningen in de horeca en retail branche, maar we kunnen je ook helpen als je ondernemer bent in de persoonlijke verzorging, levensmiddelen of een andere branche. We hebben al meer dan 1500 ondernemer geholpen!

Voor wie is een bedrijfsfinanciering?

Als je op zoek bent naar een financiering voor je onderneming én je bent ondernemer, dan ben je bij PIN Voorschot aan het juiste adres. Als ondernemer is het helemaal geen schande als je soms wat meer geld in kas zou willen hebben dan dat je op dat moment hebt. Je wilt immers ondernemen en dit betekent dat je niet altijd weet wat er volgende maand op je staat te wachten. Is het niet omdat je wil investeren, dan is het wel omdat de omzet wellicht wat tegenvalt.

Wat we bij PIN Voorschot erg belangrijk vinden, is dat je een bedrijfsfinanciering afsluit die goed bij je plannen past. Je wilt financieel gezond blijven, dus je wilt een zakelijke lening die je zonder problemen kunt aflossen. Bij PIN Voorschot los je af door iedere dag een gedeelte van je pinomzet af te staan via je pinautomaat. Dit gaat geheel automatisch en je hebt er geen omkijken naar! Zó makkelijk kan een financiering voor je onderneming zijn!

Hoeveel geld kan ik lenen bij PIN Voorschot?

Het is van tevoren lastig te zeggen hoeveel je als ondernemer precies kan lenen. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, want iedere onderneming is anders. Maatwerk is dus vereist bij de financiering van een onderneming en dat bieden wij graag. Om te kijken welk bedrag je maximaal kunt lenen kijken we samen met jou naar je historische pinomzet. Op die manier kunnen we beoordelen welk bedrag verantwoord is en of je daarmee jouw plannen waar kan maken.

We verstrekken leningen van € 2.000 tot € 50.000. We kunnen je dus al met een relatief klein bedrag helpen zodat jij weer verder kan met ondernemen. Heb je meer nodig? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

 

Voor wie is een bedrijfslening?

Als je op zoek bent naar een bedrijfsfinanciering én je bent ondernemer, dan ben je bij PIN Voorschot aan het juiste adres. Als ondernemer is het helemaal geen schande als je soms wat meer geld in kas zou willen hebben dan dat je op dat moment hebt. Je wilt immers ondernemen en dat betekent dat je niet altijd weet wat er volgende maand op je staat te wachten. Is het niet omdat je wil investeren, dan is het wel omdat de omzet wellicht wat tegenvalt.

Wat we bij PIN Voorschot erg belangrijk vinden, is dat je een bedrijfsfinanciering afsluit die goed bij je plannen past. Je wilt financieel gezond blijven, dus je wilt een lening die je zonder problemen kunt aflossen. Bij PIN Voorschot los je af door iedere dag een gedeelte van je pinomzet af te staan via je pinautomaat. Dit gaat geheel automatisch en je hebt er geen omkijken naar!

Hoeveel geld kan ik lenen bij PIN Voorschot?

Het is van tevoren lastig te zeggen hoeveel je als ondernemer precies kan lenen. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, want iedere onderneming is anders. Maatwerk is dus vereist en dat bieden wij graag. Om te kijken welk bedrag je maximaal kunt lenen kijken we samen met jou naar je historische pinomzet. Op die manier kunnen we beoordelen welk bedrag verantwoord is en of je daarmee jouw plannen waar kan maken.

We verstrekken leningen van € 2.000 tot € 50.000. We kunnen je dus al met een relatief klein bedrag helpen zodat jij weer verder kan met ondernemen. Heb je meer nodig? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

rekentool

Waarom een bedrijf financieren met PIN Voorschot?

Wat ons zo bijzonder maakt is de manier van aflossen, de persoonlijke aandacht die we voor je hebben en de eenvoudige voorwaarden van onze zakelijke financiering. Als je een pinautomaat in je restaurant of kledingwinkel hebt staan dan kunnen wij je helpen. Een zakelijke lening van PIN Voorschot staat namelijk direct in verbinding met jouw pinautomaat. Dat wil zeggen dat je geheel automatisch iedere dag een stukje van je lening aflost via je pinomzet. Er gaat iedere dag een percentage van die omzet naar PIN Voorschot zodat je zonder gedoe je bedrijfsfinanciering weer aflost. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de aflossing van de financiering van je onderneming. Binnen 3 tot 12 maanden heb je je lening afgelost zonder dat je er iets voor hebt hoeven doen. De aflossing beweegt tevens mee met je omzet. Bij een drukke dag met veel pinomzet los je meer af, bij een rustige dag los je minder af. Durf te ondernemen!

eigenaar van een bloemenwinkel
eigenaar van een bloemenwinkel

Waarom een bedrijfslening bij PIN Voorschot?

Wat ons zo bijzonder maakt is de manier van aflossen, de persoonlijke aandacht die we voor je hebben en de eenvoudige voorwaarden. Als je een pinautomaat in je restaurant of kledingwinkel hebt staan dan kunnen wij je helpen. Een bedrijfsfinanciering van PIN Voorschot staat namelijk direct in verbinding met jouw pinautomaat. Dat wil zeggen dat je geheel automatisch iedere dag een stukje van je lening aflost via je pinomzet. Er gaat iedere dag een percentage van die omzet naar PIN Voorschot zodat je zonder gedoe je bedrijfsfinanciering weer aflost. Binnen 3 tot 12 maanden heb je je lening afgelost zonder dat je er iets voor hebt hoeven doen. De aflossing beweegt tevens mee met je omzet. Bij een drukke dag met veel pinomzet los je meer af, bij een rustige dag los je minder af. Durf te ondernemen!

Makkelijk en snel een bedrijfsfinanciering aanvragen

Een bedrijfsfinanciering bij PIN Voorschot aanvragen is super makkelijk. Een accountmanager begeleidt je van A tot Z in het aanvraagproces en vaak heb je binnen 4 werkdagen het geld al op je rekening staan. Onze voorwaarden zijn helder en kleine lettertjes doen wij niet aan. Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen. Je kunt zelf direct met ons chatten via de website als je een vraag hebt. We staan voor je klaar zodat je de juiste bedrijfsfinanciering voor je jouw zaak krijgt!

Makkelijk en snel een bedrijfslening aanvragen

Een bedrijfsfinanciering bij PIN Voorschot aanvragen is super makkelijk. Een accountmanager begeleidt je van A tot Z in het aanvraagproces en vaak heb je binnen 4 werkdagen het geld al op je rekening. Onze voorwaarden zijn helder en kleine lettertjes doen wij niet aan. Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen. Je kunt zelf direct met ons chatten via de website als je een vraag hebt. We staan voor je klaar!

Stap 1          Aanvragen

Een zakelijke lening van PIN Voorschot aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Stap 2          Intake op locatie

Wij komen altijd graag langs om samen te bespreken wat de beste oplossing is voor je bedrijf als het om een zakelijke lening gaat. Onze accountmanager kan dan direct al je vragen beantwoorden die je wellicht nog hebt over zakelijk financieren.

Stap 3         Beoordeling

We kijken aan de hand van wat gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet

Stap 4          Geld op je rekening

Als de aanvraag is goedgekeurd, zullen we binnen 2 dagen het geld op je rekening storten zodat jij weer verder kunt met ondernemen. Zo makkelijk kan een zakelijke lening afsluiten zijn!

Stap 5          Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

✔️ Geen aflosboetes

✔️ Bonus bij vervroegd aflossen

✔️Geen onverwachte, extra kosten

 

Het afsluiten van een zakelijke financiering kan snel gebeuren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Bij PIN Voorschot lenen we aan bedrijven die een historische omzet van minimaal één jaar kunnen voorleggen. Tijdens het bedrijfsfinanciering-intakeproces kijken we samen hoeveel geld je kunt lenen.

De looptijd van onze zakelijke leningen is 3, 6 of 12 maanden. Je betaalt het geleende bedrag dus op korte termijn terug. 

Absoluut. Bij PIN Voorschot los je geen vast afgesproken bedrag af, maar een percentage van je pinomzet. Als je een heel goede dag hebt, kun je dan ook makkelijk extra aflossen en op een slechte dag kun je minder aflossen. Het hele proces met de rente en aflossing gaat bovendien automatisch via je pinautomaat, wel zo handig.

In tegenstelling tot andere verstrekkers van zakelijke kredieten, kun je bij ons je geleende geld volledig boetevrij aflossen. Het is net omgekeerd: je krijgt een bonus als je eerder kunt aflossen. Een bedrijfsfinanciering regelen? Kies PIN Voorschot! 

De maandelijkse premie voor een zakelijke financiering bij PIN Voorschot ligt tussen de 1,75% en 2,5%. Behalve deze kosten, betaal je bij ons enkel aanvraagkosten, bemiddelingskosten of transactiekosten. Je begint uiteraard pas te betalen zodra je de lening ontvangt.

Je kunt je bedrijfsfinanciering makkelijk en snel online aanvragen via ons aanvraagformulier. Eén van onze accountmanagers neemt snel contact met je op. Zakelijk lenen kan erg snel bij PIN Voorschot; vaak is alles binnen 4 werkdagen al geregeld. Als je geld wilt lenen om te ondernemen, snappen wij dat je niet lang wil wachten! Omdat het afsluiten van een zakelijke financiering zo makkelijk is, kun je snel investeren in je project.

Je kunt in no-time een financiering aanvragen via ons aanvraagformulier. Laat ons je helpen je dromen te verwezenlijken. 

We weten dat er verschillende vormen van financieren zijn, die worden aangeboden door banken en financiers zoals wij. Maar veel soorten (alternatieve) financieringen krijg je enkel nadat je hele bedrijf wordt doorgelicht. Dit duurt vaak weken. Als je snel liquide middelen wil, voor bijvoorbeeld voorraad of het overbruggen van een slecht seizoen, dan ben je bij PIN Voorschot aan het juiste adres. Ons proces duurt maximaal vijf werkdagen. Of je nu wil investeren in machines, inventaris, voorraden of iets anders: bij PIN Voorschot krijg je snel het geld op je rekening. Daarnaast kun je boetevrij aflossen. Geld nodig om te ondernemen? Dan staan wij voor je klaar. Een zakelijke lening aanvragen? Bij PIN Voorschot is het zo geregeld. Vul nu ons formulier in. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Chat met Pin Voorschot
Hallo. 👋
Kan ik je helpen?