Kortlopend krediet

Als je geld leent om mee te ondernemen, dan is het fijn als dit een kortlopend krediet is. Het betreft namelijk vaak relatief lage bedragen die je gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe meubels of apparatuur mee te kopen. Ook komt het in de horeca vaak voor dat er een kortlopend krediet wordt afgesloten om een rustige periode te overbruggen. Wanneer je een krediet binnen 3 tot 12 maanden weer helemaal kunt aflossen komt de financiële gezondheid van je bedrijf niet in gevaar en hik je niet aan tegen een bedrijfslening die je langdurig moet terugbetalen.

Op zoek naar een kortlopende lening die je snel kunt afsluiten? Dan ben je bij PIN Voorschot aan het juiste adres. Wij verzorgen kortlopend zakelijk krediet voor ondernemers aan een lage rente. Bereken makkelijk hoeveel geld je zou kunnen lenen via onze tool.

Handig kortlopend krediet voor allerlei projecten

Zoals hierboven vermeld wordt kortlopend krediet vaak ingezet als het gaat om investeringen op de korte termijn. De investeringen leveren vaak snel weer geld om. Denk bijvoorbeeld aan het inkopen van een nieuwe collectie die je direct weer kan verkopen of het aanschaffen van een nieuw koffieapparaat waar je sneller en betere koffie mee kunt maken. Het is dan handig dat de zakelijke lening snel weer afgelost wordt zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Aanvragen, geld ontvangen, ondernemen!

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken direct hoeveel kortlopend zakelijke krediet je ongeveer kunt krijgen en welke korte looptijd past bij jouw plannen! Onze maximale looptijd is 12 maanden, maar je kunt ook voor een minimale looptijd van 3 maanden kiezen. Je kunt makkelijk kiezen op basis van jouw persoonlijke situatie.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

Wat onze klanten van ons vinden

Kom ik in aanmerking voor kortlopend krediet bij PIN Voorschot?

Bijna elke ondernemer komt in aanmerking voor ons kortlopend krediet. We kijken natuurlijk wel naar je historische pinomzet, je situatie en wensen.

Het voordeel van kortlopend krediet is dat het overzichtelijk is en niet lang duurt voordat het afgelost is. Als je geld leent is het belangrijk dat de looptijd en het bedrag past bij de plannen die je hebt. Het moet namelijk verantwoord zijn voor jou en voor ons om het ondernemerskrediet te verstrekken zodat de investering wat oplevert in plaats van dat het voor financiële problemen zorgt.

Met een kortlopend krediet is het makkelijk om het overzicht te behouden en om de inschatting te maken welk bedrag en welke looptijd verstandig is. Het enige wat je als ondernemer nodig hebt om in aanmerking te komen voor een zakelijk krediet bij PIN Voorschot is historische pinomzet, een pin automaat en goed advies, maar daar zorgen onze accountmanagers wel voor!

Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over de rente en aflossing; eens je de lening hebt ontvangen, betaal je je lening automatisch terug via je pinautomaat. Handig, toch? Met een kortlopend krediet van PIN Voorschot heb je wat extra financiële ruimte of kun je investeren in je bedrijf. Geïnteresseerd? Dan kun je makkelijk een simulatie van je lening berekenen via onze tool of een lening aanvragen via onderstaande knop. Zakelijk geld lenen zonder bank kan zo makkelijk zijn.

Makkelijk en snel kortlopend krediet aanvragen bij PIN Voorschot

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

WAAROM IS KIEZEN VOOR PIN VOORSCHOT EEN GOED IDEE?

Uiteraard kun je ook een lening bij de bank aanvragen, maar wij weten dat dit vaak een lang proces is. Daar zit je als zelfstandig ondernemer helemaal niet op te wachten! Bij PIN Voorschot kun je makkelijk een bedrijfslening aanvragen én binnen enkele werkdagen al geld op je rekening krijgen. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, bekijken wij je situatie en zorgen we dat er tempo in het proces zit. Zo kun je snel de extra financiering inzetten. Zakelijk geld lenen kan zo makkelijk zijn.

BETAAL IK EEN VAST BEDRAG PER DAG OF EEN EEN VAST PERCENTAGE TERUG AAN PIN VOORSCHOT?

KAN IK ALS STARTENDE ONDERNEMER OOK ZAKELIJK LENEN?

IK WIL GRAAG LENEN VOOR MIJN BEDRIJF; WAT IS DE LOOPTIJD VAN DE LENINGEN VAN PIN VOORSCHOT?

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op!

HOEVEEL KOST GELD OPNEMEN VIA PIN VOORSCHOT?

Onze maandelijkse premie ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen.

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.