Een bedrijfslening van PIN Voorschot: Eenvoudig & vlot geregeld

Als je ondernemer bent wil je bezig zijn met ondernemen. In veel gevallen kan een bedrijfslening je helpen om je plannen te realiseren en zakelijke kansen te pakken. Denk daarbij aan investeren in je bedrijf of tekorten aan te vullen in een rustige periode (bijvoorbeeld in de horeca buiten het seizoen). PIN Voorschot helpt je in ieder geval graag met een eerlijk advies en een verantwoorde financiering als je een lening nodig hebt voor welk zakelijk doel dan ook. Op zoek naar een kleine bedrijfslening?

Al vanaf € 2.000 verstrekken wij een bedrijfslening die je geheel automatisch aflost via je pinautomaat. Heb je meer nodig? Dat kan natuurlijk ook. We verstrekken financieringen aan bedrijven tot € 50.000,- die je in de meeste gevallen al binnen 4 werkdagen op je rekening hebt staan. Je hebt geen omkijken naar het aflossen en aanvragen is zo gepiept. Durf te ondernemen!

Bedrijfsrekening berekenen met onze rekentool

Bereken direct via onze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

Wat is een bedrijfslening?

Een bedrijfslening is niets meer of minder dan een bedrag dat je leent om deze vervolgens weer terug te betalen. Het verschil zit hem vaak in de manier waarop je deze lening weer terugbetaalt en welke voorwaarden eraan vast zitten. Een bedrijfslening wordt meestal gebruikt om te investeren in een bedrijf. Denk daarbij aan de vervanging van apparatuur wanneer deze plotseling kapotgaat of de aanschaf van nieuwe terrasmeubels als deze aan vervanging toe zijn. Een bedrijfslening wordt ook vaak aangegaan wanneer er inkopen moeten worden gedaan als je bijvoorbeeld een kledingzaak hebt óf om een periode met weinig geld in kas te overbruggen.

Op zoek naar een kleine bedrijfslening of een hoger bedrag voor een grotere investering? Er zijn legio mogelijkheden waar PIN Voorschot graag bij helpt. Of je nou actief bent in de horecaretail, persoonlijke verzorging of levensmiddelen. We denken graag mee voor jouw zakelijke lening! Al honderden ondernemers sloten een bedrijfslening af bij PIN Voorschot!

Wat onze klanten van ons vinden

Voor wie is een bedrijfslening?

Als je ondernemer bent, kun je gebruik maken van een bedrijfslening. Dat kan goed van pas komen als je wel wat extra geld kunt gebruiken. Iedere ondernemer komt in situaties waar een lening voor je bedrijf goed van pas zou kunnen komen. Je hebt immers niet altijd geld in kas, maar je hebt deze middelen wel nodig om te investeren zodat je daar later weer profijt van hebt. Bij PIN Voorschot helpen we ondernemer met groeien, door leningen voor bedrijven te verstrekken.

Geld lenen als je een bedrijf hebt komt heel vaak voor, dat is dus helemaal niet erg. Zorg er wel voor dat deze lening goed bij je bedrijf past en dat je niet meer leent dan je kunt terugbetalen. Iedere dag gaat er een gedeelte in de vorm van een percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot. Deze manier van aflossen zorgt ervoor dat je financieel geen onnodige risico’s neemt en alles gaat automatisch.

Hoeveel geld kan ik lenen bij PIN Voorschot?

Als je op zoek bent naar een lening voor ondernemers, wil je natuurlijk graag weten welk bedrag je kunt lenen. Een bedrijfslening is echter maatwerk, dus het is op voorhand moeilijk te zeggen welk bedrag je als ondernemer precies kunt krijgen. PIN Voorschot onderzoekt aan de hand van je historische pinomzet wat het maximaal te lenen bedrag is. We hebben verantwoord financieren namelijk erg hoog in het vaandel staan zodat je als ondernemer financieel gezond blijft. De lening voor je eigen bedrijf mag je immers niet in de problemen brengen!

De te lenen bedragen liggen bij PIN Voorschot tussen de € 2.000,- en de € 50.000,-. Al vanaf een relatief laag bedrag kunnen wij jou helpen met ondernemen. Wil je een moeilijke periode overbruggen of is de oven in je horecazaak stuk gegaan? Dan is een kleine bedrijfslening perfect voor jou. Als je een hoger bedrag nodig hebt voor grotere investeringen, dan zijn wij er ook voor je! Een bedrijfslening aanvragen? Één adres: PIN Voorschot.

Waarom een bedrijfslening van PIN Voorschot?

PIN Voorschot is uniek in zijn soort door de manier van aflossen. Dit gaat namelijk helemaal automatisch en is erg eenvoudig. We financieren ook relatief lage bedragen en onze voorwaarden zijn helder. We hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact, dus we komen graag bij je langs voor een passend advies. Heb jij een pinautomaat in je zaak staan? Dan kan PIN Voorschot je helpen. Een bedrijfslening van PIN Voorschot los je namelijk af via je pinautomaat. We spreken voordat de lening verstrekt wordt een vast percentage af dat wordt ingehouden op je pinomzet. Dit geldt als aflossing. Door deze innovatieve manier van aflossen heb jij binnen 3 tot 12 maanden stap voor stap je bedrijfslening zonder gedoe afgelost. Bij een dag met veel omzet los je dus meer af dan wanneer je een dag hebt met weinig of zelfs geen omzet. Op deze manier los je nooit meer af dan je kunt missen en kun je blijven ondernemen!

Makkelijk en snel een bedrijfslening aanvragen

Wellicht denk je dat het aanvragen van een bedrijfslening enorm veel gedoe is, maar niets is minder waar. Je kunt bij ons een bedrijfslening aanvragen in enkele korte stappen en in de meeste gevallen staat het geld al binnen 4 werkdagen op je rekening en is alles geregeld. Als je een bedrijfslening aanvraagt bij PIN Voorschot helpen wij je direct verder. We lopen stap voor stap het proces met je door en bespreken onze heldere voorwaarden zonder verborgen of extra kosten graag met jou. Makkelijk toch, zo’n lening voor je eigen bedrijf aanvragen?

Hoe het werkt

Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering?
Dit zijn de stappen die je moet doorlopen!

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN ZAKELIJKE LENING?

Wil je graag zakelijk lenen? Dat kan snel en gemakkelijk bij PIN Voorschot. Je kunt de eerste stap in het proces online aanvragen; nadien komt een accountmanager bij je op bezoek om te bespreken wat je voor ogen hebt. We bespreken onder meer je bedrijfsprestaties, zodat we zeker zijn dat het geleende bedrag verantwoord is voor je bedrijf. Het is immers belangrijk dat de financiële gezondheid van je bedrijf niet in het gedrang komt. Dit proces gaat heel snel; zo’n vier dagen na het aanvragen van een zakelijke lening heb je meestal al het geld op je rekening staan. Een bedrijfslening afsluiten zonder poespas? Dan zit je bij PIN Voorschot goed. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via ons contactformulier.

KAN IK BEREKENEN HOEVEEL IK ZAKELIJK KAN LENEN?

Wil je een zakelijke lening aanvragen, maar ben je niet zeker hoeveel je precies kunt lenen? Dan hebben wij een tool waarmee het berekenen van een zakelijke lening een eitje is. In enkele simpele stappen tonen we je al een vrijblijvende berekening van jouw bedrijfskrediet. Bij ons kunnen bedragen van € 2.000 tot € 50.000 worden geleend. Tijdens een intakeproces wordt gekeken hoeveel financiering gezond blijft voor je bedrijf. Dit kun je dan makkelijk en boetevrij aflossen via je pinomzet.

IK WIL EEN BEDRIJFSLENING AANVRAGEN; AAN WELKE VOORWAARDEN MOET IK VOLDOEN?

WAARVOOR KAN IK LENEN?

Ondernemers lenen voor een scala aan mogelijkheden, van voorraad inkopen tot een machine vervangen. Bij PIN Voorschot bieden we zakelijke kredieten aan om ondernemers te laten groeien, wat jij met het budget doet, is jouw keuze. We houden er alvast geen rekening mee als we kijken of een bedrijfslening goed is voor de financiële gezondheid van je bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een kleine bedrijfslening van minder dan € 5.000 maar ook voor een iets groter bedrijfskrediet tot € 50.000. Check je mogelijkheden met onze rekentool of neem contact met ons op. Een bedrijfslening aanvragen en afsluiten kan erg snel – vaak is alles al in 4 dagen geregeld.

WAT IS DE LOOPTIJD VAN EEN LENING?

Na het afsluiten van een zakelijke lening, betaal je je lening terug binnen 3 tot 12 maanden aan een vaste rente. Hoe snel je je bedrijfskrediet afbetaalt, is afhankelijk van hoeveel je leent en wat haalbaar voor je is.

KAN IK EXTRA AFLOSSEN ALS DE MOGELIJKHEID ZICH VOORDOET?

Zeker! Bij PIN Voorschot los je geen vast bedrag af, maar een vast percentage van je pinomzet. Heb je een topdag? Dan los je meer af. Omgekeerd geldt ook dat als je een heel rustige dag hebt, je die dag minder of niets kunt aflossen. In tegenstelling tot andere verstrekkers krijg je bij PIN Voorschot nooit een boete, maar  een bonus als je het opgenomen bedrag eerder kunt aflossen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN ZAKELIJKE LENING?

Misschien googelde je al eens ‘bedrijfslening rente’ en ontdekte je dat veel aanbieders van zakelijke leningen er nogal vaag over doen. Wij niet! De maandelijkse premie voor een zakelijke lening bij PIN Voorschot ligt tussen de 1,75% en 2,5% per maand. Wij rekenen buiten deze kosten om enkele andere bijkomende kosten zoals aanvraagkosten, bemiddelingskosten of transactiekosten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verborgen kosten! Je begint pas te betalen als je de lening ontvangt.

PIN Voorschot verstrekt al jaren bedrijfskredieten aan ondernemers en wij zijn hier heel transparant in. Van de rente van de bedrijfslening tot de extra kosten. We hebben niet voor niets zo veel enthousiaste klanten!

HOE WERKT HET AANVRAGEN?

Een bedrijfskrediet aanvraag is heel simpel: neem contact met ons op of vul ons aanvraagformulier in. Wij nemen snel contact met je op om enkele dingen te bespreken, zoals je doel, rente en aflossingen.

HOE SNEL KAN IK EEN LENING AFSLUITEN?

Een financiering aanvragen bij PIN Voorschot kan erg snel. Vul direct ons aanvraagformulier in, dan neemt één van onze accountmanagers zo snel mogelijk contact met je op. Vaak kun je binnen 4 werkdagen je lening volledig afgesloten hebben – mét het geld van je bedrijfskrediet op je zakelijke rekening.

WAT VINDEN ANDEREN ONDERNEMERS VAN PIN VOORSCHOT?

Tal van ondernemers gingen je voor – dus wij hebben heel veel positieve reviews van tal van klanten. Zo scoren we een 4,8 op TrustPilot! Ook zijn we Erkend MKB financier, een keurmerk dat slechts 16 organisaties in Nederland hebben. Wil je financiering aanvragen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jaren ervaring kunnen we je snel helpen. Vul nu in enkele simpele stappen ons aanvraagformulier in als je geïnteresseerd bent in een zakelijk krediet! Zo is je bedrijfslening in enkele minuten aangevraagd, gewoon eenvoudig online.