1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen
Vrouw aan het typen op laptop

Bedrijfslening aanvragen

Als ondernemer ben je soms op zoek naar een bedrijfslening. Dit kan zijn omdat je graag wilt investeren in je zaak door bijvoorbeeld een verbouwing te doen, nieuwe terrasmeubels te kopen of om een nieuwe kledingcollectie in te kopen. Veel ondernemers maken ook gebruik van een bedrijfslening om een lastige periode door te komen. In de horeca is dit vaak seizoensgebonden, maar in de huidige lastige coronacrisis is het al maanden van toepassing. Vaste lasten lopen immers gewoon door.

Dát je als ondernemer een bedrijfslening wilt aanvragen is één ding, maar hoe werkt het eigenlijk? Een bedrijfslening aanvragen.

1. Een aanvraag doen

Het is belangrijk dat je zelf eerst goed onderzoek doet naar de verschillende aanbieders. Dit hoeft niet heel uitgebreid te zijn, maar neem gewoon eens contact op met een partij waar jij je goed bij voelt en die voldoet aan alle eisen van een betrouwbare financier. Een bedrijfslening aanvragen kan uiteindelijk vaak vrij simpel via een formulier op de website, per telefoon, mail, chat of zelfs per Whatsapp. Er wordt dan vaak dezelfde dag al contact met je opgenomen om het een en ander door te nemen.

2. Intake

Bij sommige aanbieders is het contact alleen digitaal per telefoon of zelfs alleen per email. Bij PIN Voorschot komt er altijd iemand bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor jou en je bedrijf. Een regiomanager beantwoordt dan face-to-face al je vragen en zorgt dat je weet hoe de bedrijfslening werkt. Hij verzamelt samen met jou de documenten die nodig zijn om de aanvraag voor de bedrijfslening te beoordelen.

3. Beoordeling

Bij de aanvraag van een bedrijfslening zal de partij die de lening verstrekt altijd moeten beoordelen of het verantwoord is voor beide partijen om de bedrijfslening aan te gaan. Het is aan het einde van de rit natuurlijk van belang dat de geldverstrekker het geld weer terug krijgt, en dat jij een bedrijfslening aan gaat die je naar draagkracht ook weer netjes kunt aflossen. De beoordeling vindt bij PIN Voorschot plaats via het MT940 bestand. Dit is simpelweg een bestand die je kunt downloaden op de website van je bank waar al je financiële transacties in te zien zijn. Aan de hand van die gegevens kan de geldverstrekker beoordelen of het verstandig is dat je de bedrijfslening aangaat. PIN Voorschot kan vaak binnen 2 dagen al laten weten wat er mogelijk is.

4. Geld op je rekening

Na de goedkeuring van de aanvraag voor de bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening. Zo kun je direct aan de slag met de plannen die je hebt en kun je doen waar je goed in bent: Ondernemen.

5. Aflossen

Een bedrijfslening dient uiteraard ook weer afgelost te worden. Dit kan op verschillende manieren. Bij PIN Voorschot los je de bedrijfslening af via je pinautomaat. Iedere dag gaat er dan een vast percentage van je pinomzet naar ons. Zo los je de bedrijfslening af zonder omkijken én naar draagkracht weer binnen 3 tot 6 maanden af.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners