Wat is voorraadfinanciering?

Voorraadfinanciering houdt letterlijk in dat je een financiering afsluit om je voorraad in te kopen. Voordat je als ondernemer iets kan verkopen, moet je namelijk eerst voorraad hebben om te verkopen. Er zijn namelijk periodes waarin je als ondernemer wat krapper zit waardoor je geen geld hebt om bijvoorbeeld de nieuwe kledingcollectie in te kopen. Ook kan het voorkomen dat je een unieke kans krijgt om iets in te kopen waar je financieel geen rekening mee had gehouden. Een voorraadfinanciering afsluiten is in zulke situaties ideaal. PIN Voorschot kan jouw voorraad financieren met een handige zakelijke lening

Hoeveel kan ik lenen om mijn voorraad te financieren?

Bereken direct via onze rekentool hoeveel zakelijk krediet voor een voorraad je aan kunt vragen. Voorraadfinanciering is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen en financiële situatie. Bereken hoeveel je kunt lenen om je voorraad te financieren! We bieden krediet aan met een flexibele looptijd (3 t/m 12 maanden). Het geleende bedrag los je makkelijk via je pinautomaat af. Als je geld nodig hebt voor je zaak, zijn wij flexibeler dan een bank. Wat jouw persoonlijke situatie ook is, PIN Voorschot helpt je graag ondernemen.

Geïnteresseerd in een bedrijfslening van PIN Voorschot om een (grotere) voorraad mee aan te leggen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen! Wij vinden het belangrijk dat je snel krediet kunt aanvragen dus er zit tempo in ons proces.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

De voordelen van voorraadfinanciering

Wil je graag nieuwe producten aankopen en kun je wel wat extra financiële ruimte gebruiken? Kies dan voor voorraadfinanciering bij PIN Voorschot. Het financieren van je voorraad brengt meerdere voordelen met zich mee. Op het eerste gezicht lijkt het wellicht alleen maar geld te kosten, maar niets is minder waar. Door een voorraadfinanciering af te sluiten kun je de volgende stap maken met jouw bedrijf en kun je groeien naar de volgende fase. Je kunt bijvoorbeeld je collectie uitbreiden waardoor je een grotere doelgroep kunt bedienen én daardoor dus kunt groeien naar meer omzet.

Met voorraadfinanciering kun je pieken opvangen. Denk bijvoorbeeld aan drukke dagen in de horeca of drukke periodes in een kledingzaak. Je kunt door middel van de voorraadfinanciering deze drukte opvangen de broodnodige inkopen blijven doen. Op die manier zit je nooit zonder voorraad of hoef je geen ‘nee’ te verkopen aan je klanten.

Een ander voordeel van voorraadfinanciering is dat je groter kunt inkopen en daardoor wellicht kortingen kan bedingen. Dit zorgt bij jou weer voor een grotere marge. Handig toch?

Met extra voorraden kun je dus je bedrijf laten groeien. Wij helpen graag met de financiering van de voorraad, want wij zien ondernemers graag groeien.

Wat onze klanten van ons vinden

Een voorraad financieren met een zakelijke lening van PIN Voorschot

Ben je op zoek naar voorraadfinanciering? Dan kan PIN Voorschot je helpen. Wanneer je een financiering afsluit wil je er natuurlijk voor zorgen dat het een lening is die past bij de plannen die je hebt en dat het verantwoord is om deze lening aan te gaan. Als je een voorraadfinanciering afsluit bij PIN Voorschot dan los je deze in principe weer af met de voorraad die je hebt ingekocht. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het is heel simpel.

Iedere dag gebruik je een percentage van je pinomzet als aflossing. Dit gaat geheel automatisch, dus je hebt er geen omkijken naar. Verkoop je de ene dag veel? Dan los je ook meer af. Is het een rustige dag met weinig of zelfs geen omzet? Dan los je minder of zelfs niets af. Zo beweegt de aflossing van jouw voorraadfinanciering mee met de voorraad die je verkoopt.

Verantwoord je voorraad financieren? Neem snel contact met ons op!

Waarom kiezen voor voorraadfinanciering bij PIN Voorschot?

Binnen 24 uur weten waar je aan toe bent
Persoonlijk contact
Passend advies
Binnen 4 werkdagen geld op je rekening
Vaste rente, makkelijk af te lossen via je pinautomaat

Makkelijk en snel voorraadfinanciering aanvragen

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

Voorraadfinanciering voor allerlei sectoren

Voorraadfinanciering is op allerlei verschillende sectoren in het mbk van toepassing. Uiteraard moet er wel sprake zijn van voorraad, maar dat is logisch. In de horeca en de retail zal de vraag naar voorraadfinanciering het grootst zijn. Denk bij voorraadfinanciering in de horeca vooral aan extra inkopen voor op feestdagen en op periodes met mooi weer (als er sprake is van een terras).

In de retail is er vooral sprake van voorraadfinanciering bij wisselende seizoenen. Dan worden er bijvoorbeeld in kledingwinkels hele collecties vernieuwd. Daar komen grote investeringen bij kijken.

HOE KOM IK AANMERKING VOOR VOORRAADFINANCIERING

Ben je op zoek naar een lening om een nieuwe voorraad in te kopen? Dan ben je bij PIN Voorschot aan het juiste adres. Je komt in aanmerking voor een voorraadfinanciering als je min 1 jaar een onderneming hebt. Doe direct een aanvraag, een accountmanager komt dan bij je op bezoek om je bedrijfsprestaties te bespreken.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR VOORRAADFINANCIERING?

KAN IK BEREKENEN HOEVEEL IK KAN FINANCIEREN

WAT IS DE LOOPTIJD VAN EEN LENING VOOR VOORRAADFINANCIERING

Wil je graag krediet aanvragen? Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan van 3, 6 en 12 maanden. Een kortlopende lening is uiterst handig voor ondernemers – de lening is zo ook snel weer afgelost. Het financieren van voorraad is nergens makkelijker dan bij PIN Voorschot!

HOE SNEL KAN IK EEN LENING VOOR VOORRAADFINANCIERING AFSLUITEN

Een voorraad financieren hoeft heus geen langgerekt proces te zijn. In ongeveer 4 werkdagen kun je al over geld beschikken voor de inkoop van voorraad. Geld lenen voor je zaak kan zo makkelijk zijn. Als je een voorraad nodig hebt, kun je zo snel een voorraad inslaan. Natuurlijk kun je ook vaak bij een bank terecht, maar dit proces duurt veel langer. Bij PIN Voorschot begrijpen we maar al te goed dat je tempo in dit proces wilt steken. Doe meteen een vrijblijvende aanvraag!