Eenvoudig krediet aanvragen

Krediet aanvragen moet voor iedere ondernemer eenvoudig zijn om te doen. Als ondernemer wil je druk zijn met ondernemen, niet met het aanleveren van enorme bergen administratie en lange wachttijden. In veel gevallen is hier vaak wel sprake van als het om krediet aanvragen gaat, maar bij PIN Voorschot niet. Een lening aanvragen bij ons is eenvoudig te regelen en het kost weinig tijd. Het enige wat wij nodig hebben is een MT940 bestand en je weet vaak binnen 24 uur al of je krediet aanvraag goedgekeurd is.

Hoeveel zakelijk krediet kan ik aanvragen?

Ben je op zoek naar een kort zakelijk krediet? Bereken direct via onze rekentool hoeveel zakelijk krediet je aan kunt vragen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen en financiële situatie. Bereken hoeveel je kunt lenen! We bieden krediet aan met een flexibele looptijd (3 t/m 12 maanden). Geïnteresseerd in geld lenen met PIN Voorschot? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen! Wij hebben jaren ervaring met het verstrekken van krediet voor ondernemers.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

Kan ik zakelijk krediet aanvragen bij PIN Voorschot?

Je wilt als ondernemer natuurlijk graag weten of je in aanmerking komt voor een krediet bij PIN Voorschot. Wat heb je daarvoor nodig en voor wie is het geschikt? Je kunt een zakelijk krediet aanvragen bij PIN Voorschot als je ondernemer bent en als je gebruik maakt van een pinautomaat. Je lost het krediet namelijk geheel automatisch af via je pinomzet. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een zakelijke lening om te investeren in je zaak of omdat je een moeilijke periode wilt overbruggen? Dan kunnen wij je snel en eenvoudig helpen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Het aanvragen van een lening is snel geregeld. Het enige wat we van je vragen is een MT940 bestand. Deze kun je eenvoudig downloaden via je online bankomgeving en bevat informatie over je banktransacties. Aan de hand van dit bestand kunnen we beoordelen of je in aanmerking komt voor zakelijk krediet. Voor het aanvragen van een zakelijke krediet zonder dat je daar jaarcijfers voor hoeft aan te leveren ben je bij PIN Voorschot aan het juiste adres! Vul onze vrijblijvende offerte in om makkelijk je zakelijk krediet aan te vragen en een van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wat onze klanten van ons vinden

Snel zakelijk krediet aanvragen

Niemand vindt wachten leuk. Zeker niet als je als ondernemer een kans ziet en deze snel wilt benutten. Als je om deze kans te benutten een bedrijfslening wilt aanvragen, dan wil je dat snel kunnen regelen zonder gedoe. Bij PIN Voorschot kun je snel zakelijke krediet aanvragen. Je kunt eenvoudig een aanvraag doen via de websiteper e-mail of telefoon. We zorgen er dan binnen 24 uur voor dat je weet of je aanvraag is goedgekeurd en we jou een verantwoorde lening kunnen verstrekken. Zakelijk geld lenen kan zo makkelijk zijn.

Als uit de beoordeling blijkt dat we je kunnen helpen met een passende financiering, dan heb je vaak binnen een aantal werkdagen het geld al op je rekening staan. Je kunt dan direct aan de slag met het verwezenlijken van je plannen en het geld gebruiken. Snel geregeld!  Hulp nodig? Neem snel contact met ons op. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen of je lening berekenen met onze tool.

Natuurlijk zijn er sectoren waar het vaker voorkomt dan in andere sectoren. Denk daarbij aan de horeca en de retail. In de horeca is er vaak sprake van voorraadfinanciering, investeren in nieuwe meubels óf een rustige periode overbruggen. In de retail komt voorraadfinanciering het meeste voor.

Zoals op ieder potje een deksel past, is er ook voor ieder bedrijf een op maat gemaakte financiering. PIN Voorschot kijkt graag samen met jou welk bedrag en welke looptijd het beste past bij jou plannen. In welke sector je dan ook werkzaam bent.

Waarom geld lenen voor je bedrijf bij PIN Voorschot?

Binnen 24 uur weten waar je aan toe bent
Persoonlijk contact
Passend advies
Binnen 4 werkdagen geld op je rekening
Vaste rente, makkelijk af te lossen via je pinautomaat

Krediet aanvragen voor allerlei zakelijke doeleinden

Er zijn veel verschillende redenen waarom je als ondernemer behoefte kunt hebben aan zakelijk krediet. In de meeste gevallen wordt het krediet gebruikt om te investeren in het bedrijf. Dat kan gaan om een verbouwing, maar ook als er plotseling apparatuur kapot gaat dat snel vervangen dient te worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een oven in een bakkerij of een vaatwasser in de horeca.

In de retail wordt vaak een beroep gedaan op een zakelijke lening als het gaat om het aanvullen van voorraad of het inkopen van een nieuwe collectie. In de horeca vragen ondernemers vaak krediet aan om een rustige periode te overbruggen (buiten het seizoen bijvoorbeeld of een periode met slecht weer).

Zolang de financiering die wordt afgesloten verantwoord is en past bij de plannen van de ondernemer is het helemaal niet erg om krediet aan te vragen. Het is in bijna alle gevallen een investering voor de toekomst, dus je haalt er altijd meer uit dan dat het je kost. Ondernemen gaat om kansen benutten en je soms door zwaar weer heen slaan. Het is in beide gevallen erg wenselijk dat het krediet snel en eenvoudig aan te vragen is zodat je weer kunt doen waar je goed in bent: Ondernemen! Wat jouw reden voor een krediet aanvraag ook is, bij PIN Voorschot helpen we graag ondernemers en staan we voor je klaar. Zakelijke kredieten uitlenen is immers ons vak!

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN ZAKELIJKE KREDIET?

Wil je graag snel zakelijk krediet aanvragen? Dan kan het soms moeilijk zijn om tussen de aanbieders van zakelijke kredieten te kiezen. Bij PIN Voorschot kom je in aanmerking voor een zakelijke lening als je een historische omzet van minimaal één jaar hebt en werkt met een pinautomaat. Als erkend MKB financier, lenen we voornamelijk aan MKB bedrijven.

Je kunt makkelijk en snel je zakelijk krediet aanvragen op onze website, nadien komt een accountmanager bij je op bezoek om te bespreken wat je voor ogen hebt en om te kijken of het verantwoord is om een bedrijfslening af te sluiten. In tegenstelling tot de meeste financiers, vinden we snelheid en eenvoud belangrijk. Zo’n vier dagen na het aanvragen van je bedrijfsfinanciering kun je je zakelijk geld al op je rekening hebben. Handig, toch?

HOE SNEL WEET IK OF IK IN AANMERKING KOM VOOR EEN ZAKELIJK KREDIET?

KAN IK BEREKENEN HOEVEEL IK ZAKELIJK KAN LENEN?

KAN IK ZAKELIJKE KREDIET ZONDER JAARCIJFERS AANVRAGEN?

Het afsluiten van een zakelijke financiering kan snel gebeuren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Bij PIN Voorschot lenen we aan bedrijven die een historische omzet van minimaal één jaar kunnen voorleggen. Je hebt dus geen jaarcijfers nodig, alleen een MT940 bestand. Deze kun je gemakkelijk downloaden in de online omgeving van je bank.

Een zakelijk krediet aanvragen zonder jaarcijfers kan dus makkelijk bij PIN Voorschot. Zo hoeft je kredietaanvraag geen dagen te duren en kun je binnen enkele dagen al je geld op je rekening hebben. Een zakelijk krediet aanvragen zonder jaarcijfers kan dus makkelijk bij PIN Voorschot. Vraag nu je krediet voor ondernemers aan!

WAT IS DE LOOPTIJD VAN EEN LENING?

We bieden enkel korte zakelijke kredieten aan. De looptijd van onze zakelijke leningen is 3, 6 of 12 maanden. We werken met een vaste maximale looptijd. Eerder aflossen mag altijd! Tijdens het intakegesprek kijken we welke looptijd het beste bij jou past.

KAN IK EXTRA AFLOSSEN ALS DE MOGELIJKHEID ZICH VOORDOET?

Absoluut. Bij PIN Voorschot los je geen vast afgesproken bedrag af, maar een vast percentage van je pinomzet. Als je een heel goede dag hebt, kun je dan ook makkelijk extra aflossen en op een slechte dag kun je minder aflossen. Het hele proces met de rente en aflossing gaat bovendien automatisch via je pinautomaat, wel zo handig. In tegenstelling tot andere verstrekkers van zakelijke kredieten, kun je bij ons volledig boetevrij aflossen. Het is net omgekeerd: je krijgt een bonus als je eerder kunt aflossen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN ZAKELIJKE LENING?

De maandelijkse premie voor een zakelijke financiering bij PIN Voorschot ligt tussen de 1,75% en 2,5%. Met andere woorden: de zakelijk krediet rente is heel normaal en gemiddeld. Behalve deze kosten, betaal je bij ons enkel aanvraagkosten, bemiddelingskosten of transactiekosten. Je begint uiteraard pas te betalen zodra je de lening ontvangt.

Heb je hier vragen over? Dan kun je contact opnemen met ons team voor een vrijblijvende offerte die past bij je persoonlijke situatie.

HOE SNEL KRIJG IK MIJN ZAKELIJKE KREDIET OP MIJN REKENING?

Je kunt je bedrijfsfinanciering makkelijk en snel online aanvragen via ons aanvraagformulier. Eén van onze accountmanagers neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op. Krediet aanvragen kan erg snel bij PIN Voorschot; vaak is alles binnen 4 werkdagen al geregeld. Als je geld wilt lenen om te ondernemen, snappen wij dat je niet lang wil wachten! Omdat het afsluiten van een zakelijke financiering zo makkelijk is, kun je snel investeren in je project.

VOOR WELKE DOELEN KAN IK EEN KREDIET AANVRAGEN?

Uiteraard horen we graag wat je met je krediet wil doen – bv. de keuken vernieuwen of meer voorraad inkopen, maar het is niet zo dat je enkel voor bepaalde doelen een krediet aanvraag kunt doen. Bij PIN Voorschot vinden we dat ondernemers de vrijheid moeten hebben om te ondernemen. Dus jij kan volledig zelf beslissen waar je het geld van jouw zakelijk krediet voor gebruikt.

WAT VINDEN ANDERE ONDERNEMERS VAN DE ZAKELIJKE KREDIETEN VAN PIN VOORSCHOT?

Geïnteresseerd in een zakelijk krediet? Dan is het altijd fijn om te horen wat andere ondernemers van ons vinden. Bekijk onze ‘Klanten’-pagina voor cases en reviews over onze zakelijke kredieten.