Financieringen voor het mkb

Er zijn veel verschillende soorten zakelijke financieringen waar je als ondernemer een beroep op zou kunnen doen. Bij PIN Voorschoten richten we ons echter op een type: mkb financiering. Ondernemers in het mkb zijn vaak echte doorzetters en ondernemers in hart en nieren. Ze kennen hun klanten vaak persoonlijk en zijn nauw betrokken bij de dagelijks bedrijfsvoering. Als ondernemer in het mkb wil je daarom de mogelijkheid hebben om snel en makkelijk aan een bedrijfslening te komen wanneer je dat nodig hebt. Er komen namelijk dagelijks kansen en bedreigingen voorbij waar je zo snel mogelijk op wil kunnen inspelen. Een mkb financiering is daar bij uitstek de beste oplossing voor. Wij hebben uiteraard het keurmerk “Erkend MKB financiers” van de Stichting MKB Financiering. Op zoek naar een mkb krediet om je onderneming verder te laten groeien? Kies PIN Voorschot!

Hoeveel kan ik lenen als het om een MKB financiering gaat?

Als je ondernemer bent wil je graag weten waar je aan toe bent als je op zoek bent naar een zakelijke lening. Met onze rekentool weet je binnen no-time waar je aan toe bent als je een mkb financiering wilt afsluiten. Je hoeft alleen maar je maandelijkse omzet in te vullen en je gewenste looptijd. Onze tool laat dan direct zien hoeveel je ongeveer per dag aflost. Makkelijk toch? Wij zorgen voor klantgerichte en passende financiering voor elke ondernemer. Bereken nu hoeveel je kunt lenen met een mkb lening van PIN Voorschot.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

De voordelen van mkb financiering

Er rust vaak nog een taboe op het lenen van geld. Dit komt vooral door de dure en onverstandige leningen die er in de particuliere sector worden verstrekt, maar op het gebied van zakelijke leningen is het veel beter geregeld. Als je op zoek bent naar een mkb financiering dan is het verstandig om samen met je financier te bepalen wat je met het geld wilt bereiken en wat je plannen zijn. Een goede financier denkt namelijk graag met je mee en vindt het belangrijk dat de mkb lening verantwoord is voor jouw bedrijf. Als je bij ons een mkb krediet aanvraagt, komt er altijd een accountmanager bij je langs om je situatie te bespreken.

De voordelen van een mkb financiering zijn niet altijd bekend, maar ze zijn er wel degelijk. Natuurlijk, geld lenen kost geld, maar met het juiste plan en het juiste bedrag is een zakelijke lening juist een investering en geen kostenpost. Je kunt namelijk investeren in voorraad, in nieuwe apparatuur, in een verbouwing of je kunt het geld gebruiken om een moeilijke periode te overbruggen. Kortom: een mkb financiering heeft vele voordelen, mits het verantwoord is.

Een ander voordeel is de snelheid waarmee het proces wordt afgerond. Je kunt natuurlijk altijd zakelijk krediet lenen bij een bank, maar dat duurt vaak ontzettend lang. Met onze alternatieve financiering kun je in 4 werkdagen je mkb krediet op je bankrekening zien.

Wat onze klanten van ons vinden

MKB financiering voor allerlei sectoren

Een mkb financiering is van toepassing bij allerlei verschillende bedrijven in alle denkbare sectoren. Iedere ondernemer heeft namelijk wel eens wat extra geld nodig in de vorm van een financiering, dus ook in jouw sector behoort een mkb financiering tot de mogelijkheden. Wij kunnen passend financieren bij elke sector en elk bedrijf. Vraag nu je mkb krediet aan en je kunt binnen 4 werkdagen al geld op je rekening hebben staan.

Natuurlijk zijn er sectoren waar het vaker voorkomt dan in andere sectoren. Denk daarbij aan de horeca en de retail. In de horeca is er vaak sprake van voorraadfinanciering, investeren in nieuwe meubels óf een rustige periode overbruggen. In de retail komt voorraadfinanciering het meeste voor.

Zoals op ieder potje een deksel past, is er ook voor ieder bedrijf een op maat gemaakte financiering. PIN Voorschot kijkt graag samen met jou welk bedrag en welke looptijd het beste past bij jou plannen. In welke sector je dan ook werkzaam bent. Neem nu contact met ons op – wij maken het aanvragen van een mkb lening makkelijk.

Waarom geld lenen voor je bedrijf bij PIN Voorschot?

Ben je op zoek naar een mkb lening? Dit kun je van PIN Voorschot verwachten:

Binnen 24 uur weten waar je aan toe bent
Persoonlijk contact
Passend advies
Binnen 4 werkdagen geld op je rekening
Vaste rente, makkelijk af te lossen via je pinautomaat

Kom ik in aanmerking voor MKB financiering?

In principe komt iedereen die een onderneming heeft in aanmerking voor een mkb financiering. Om goed te kunnen bepalen welke financiering past bij jouw bedrijf en de plannen die je met het geld hebt, is het wel noodzakelijk dat je minimaal 1 jaar bestaat en omzet hebt gemaakt.

PIN Voorschot kijkt namelijk aan de hand van jouw pinomzet van het afgelopen jaar welke lening verantwoord is. Dat is zowel voor jou als ondernemer verstandig als voor ons. Ben je dus ondernemer, beschik je over een pinautomaat én heb je pinomzet? Neem dan gerust contact op. Dan kijken we direct wat we voor je kunnen betekenen! Als erkend mkb financiers voor het midden- en kleinbedrijf helpen we je graag. Lees hier meer over ons Keurmerk Erkend Financieringsadvies mkb.

Hoe kan ik MKB financiering aanvragen?

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

WAAROM IS KIEZEN VOOR PIN VOORSCHOT EEN GOED IDEE?

Uiteraard kun je ook een lening bij de bank aanvragen, maar wij weten dat dit vaak een lang proces is. Daar zit je als zelfstandig ondernemer helemaal niet op te wachten! Bij PIN Voorschot kun je makkelijk een bedrijfslening aanvragen én binnen enkele werkdagen al geld op je rekening krijgen. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, bekijken wij je situatie en zorgen we dat er tempo in het proces zit. Zo kun je snel de extra financiering inzetten. Zakelijk geld lenen kan zo makkelijk zijn.

HOE KAN IK EEN MKB KREDIET AANVRAGEN?

BETAAL IK EEN VAST BEDRAG PER DAG OF EEN EEN VAST PERCENTAGE TERUG AAN PIN VOORSCHOT?

KAN IK ALS STARTENDE ONDERNEMER OOK ZAKELIJK LENEN?

We begrijpen dat je aan de start van je bedrijf soms wat krediet nodig hebt om stappen te zetten. Bij PIN Voorschot helpen we ondernemers die al een kleine start hebben gemaakt; met andere woorden ondernemers die al minimaal 1 jaar bestaan en al winst hebben gemaakt. Houd hier dus rekening mee.

WELKE SOORTEN BEDRIJVEN KUNNEN LENEN BIJ PIN VOORSCHOT?

Bij PIN Voorschot werken we voor allerlei bedrijven in het mkb, in allerlei sectoren. We verzorgen leningen voor snelgroeiende bedrijven die wat extra liquide middelen nodig hebben, maar net zo goed voor bedrijven die willen investeren in meer voorraad of een verbouwing. Zolang je al minimaal 1 jaar bestaat en winst hebt gemaakt, kunnen wij je helpen.

IK WIL GRAAG LENEN VOOR MIJN BEDRIJF; WAT IS DE LOOPTIJD VAN DE LENINGEN VAN PIN VOORSCHOT?

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op!

HOEVEEL KOST GELD OPNEMEN VIA PIN VOORSCHOT?

Onze maandelijkse premie ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen.

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.

WELKE DOCUMENTEN HEB IK NODIG OM EEN MKB FINANCIERING AAN TE VRAGEN?

Als je accountmanager contact met je opneemt nadat je bij ons een offerte hebt ingediend voor een mkb lening, dan vraagt hij of zij enkele praktische dingen, zoals documentatie van je historische pinomzet, MT940 bestand en persoonlijke gegevens (incl. KVK bedrijfsgegevens). Dit kan snel afgehandeld worden, zodat jouw mkb krediet snel in kannen en kruiken is.

HOE SNEL ONTVANG IK MIJN GELD?

We weten dat er veel alternatieve financieringsmogelijkheden op de markt zijn, elk met voordelen. Een van onze grote voordelen is onze snelheid. Als je bij PIN Voorschot een mkb lening aanvraagt, heb je bijna altijd het bedrag binnen 4 werkdagen op je rekening. Wel zo makkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld snel extra voorraad kopen, of investeren in nieuwe meubelen.

WAT VINDEN ANDEREN ONDERNEMERS VAN DE MKB FINANCIERING VAN PIN VOORSCHOT?

Geïnteresseerd in onze mkb financiering? Bekijk dan zeker wat onze eerdere klanten over ons te zeggen hadden. Met een mkb krediet konden ze allemaal mooie stappen zetten met hun zaak.