1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Waarom een webshop openen naast mijn winkel?

Het openen van een webshop naast je fysieke winkel kan een geweldige zet zijn voor jouw onderneming. Een webshop biedt veel kansen om je klantenbestand uit te breiden, je omzet te verhogen en je merkbekendheid te vergroten. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van een webshop naast je fysieke winkel.

Bereik een breder publiek

Met een webshop hoef je je niet langer te beperken tot de klanten die fysiek naar je winkel komen. Door online aanwezig te zijn, stel je je in staat om een veel groter publiek te bereiken, zelfs buiten de lokale markt. Potentiële klanten van over de hele wereld kunnen jouw producten ontdekken en aanschaffen. Hierdoor creëer je een grotere afzetmarkt en kan je onderneming verder groeien.

24/7 beschikbaarheid

Een webshop biedt je de mogelijkheid om altijd open te zijn, zelfs buiten de reguliere winkeltijden. Consumenten kunnen op elk moment van de dag jouw producten bekijken, vergelijken en kopen. Hiermee vergroot je niet alleen de klanttevredenheid, maar kan het ook leiden tot meer verkoopkansen en een hogere omzet.

Lagere kosten en hogere winstmarges

Het runnen van een webshop is in verhouding met een fysieke winkel veel lager in kosten. Je hebt namelijk geen huur- en nutsvoorzieningen nodig. Bovendien kun je met een webshop jouw producten direct aan de consumenten verkopen, waardoor je minder tussenpersonen, zoals winkelpersoneel, nodig hebt en hogere winstmarges kunt behalen. Daarnaast heb je toch al een voorraad die je dus fysiek én online kan verkopen.

Versterk je merkbekendheid

Een webshop is de ideale gelegenheid om je merk te versterken en te laten groeien. Je kunt de webshop namelijk volledig aanpassen aan je merkidentiteit. Daarnaast kun je online marketing- en promoties inzetten om je merkbekendheid te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan sociale media, zoekmachineoptimalisatie en betaalde advertenties. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid van je merk en versterkt de band met je klanten.

Het openen van een webshop naast je fysieke winkel is een slimme zet voor ondernemers in dit digitale tijdperk. Het biedt veel voordelen waardoor je onderneming verder kan groeien. Grijp deze kans en begin vandaag nog met het opzetten van jouw digitale winkel. 

Heb je behoefte aan extra financiële middelen om jouw webshop online te laten gaan? Overweeg dan eens onze zakelijke leningen als mogelijke oplossing.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners