1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Trotse ondernemer Sleman vertelt zijn persoonlijke ondernemersverhaal: ‘’Als 13e jarige hielp ik mijn vader in zijn zaak.’’

Vanaf kleins af aan kreeg ik het ondernemen al van huis uit mee. Als 13-jarige hielp Sleman Aokar zijn vader in de zaak in Syrië. Toen mijn ouders naar Libanon gingen, bleef ik achter en runde ik de zaak alleen. Vanuit Syrië ben ik toen naar Nederland gevlucht. Ik ben toen een tijd werkzaam geweest in de horeca en vanaf 2014 heb ik met trots mijn eigen horecazaak geopend, Pizzeria Venezia Winsum.

Bij Pizzeria Venezia Winsum staat de kwaliteit hoog bovenaan, wij bieden kwalitatief goede, verse en heerlijke gerechten. Ik vind het heel belangrijk om goede service te bieden voor mijn klanten. Dit valt goed samen met de visie van King Food, zij leveren ook goede kwalitatieve producten, waardoor wij heerlijke gerechten kunnen klaarmaken. ‘’Vers van het mes noem ik het maar!’’ vertelt Sleman.

‘’Ondernemen voelt voor mij als mijn tweede natuur, omdat ik het vanaf jongs af aan al heb meegekregen,’’ vult Sleman aan. Toen ik begon met ondernemen, zat ik bij een andere groothandel dan bij King Food. Bij deze groothandel merkte ik dat de kwaliteit van de producten minder was. Via mijn kennis Aysen, buitendienst medewerkster van King Food kwam ik bij deze groothandel terecht. Toen ik mijn eerste bestelling had gedaan merkte ik gelijk dat de kwaliteit van de producten veel hoger lag. Naast dat King Food een goede kwaliteit levert, bieden ze ook goede service en eerlijke prijzen. Bij King Food wordt alles gemakkelijk geregeld en er wordt actief gevraagd wat ondernemers van de producten vinden. King Food neemt mij als ondernemer mee in het proces, waarbij ik nieuwe producten aangeboden krijg om ze uit te proberen en vraagt mij naar mijn mening. Dat is geven en nemen, vertelt Sleman tevreden.

‘Ondernemen voelt voor mij als mijn tweede natuur, omdat ik het vanaf jongs af aan al heb meegekregen.’’ – Sleman Aokar, eigenaar Pizzeria Venezia

’’Door de jaren heen is King Food uitgegroeid tot dé totaalleverancier in de horecasector, vult Gabriel Elio, eigenaar van Kingfood aan. Wij werken vanuit partnerships met diverse fabrikanten, en zijn hiermee de oplossing voor de gehele logistieke keten. Wij bieden oplossingen voor zowel de fabrikant (logistiek en warehouse) als voor de horecaondernemer

‘’Door de jaren heen is King Food uitgegroeid tot dé totaalleverancier in de horecasector.’’ – Gabriel Elio, eigenaar King Food

Tijdens de coronatijd lopen de prijzen op, vult Sleman Aokar aan. ‘’Ik wist toen dat ik extra geld nodig had om mijn voorraad in te kopen. Via Aysen ben ik toen in contact gekomen met PIN Voorschot, voor een financieel voorschot zodat ik mijn voorraad kon inkopen en mijn verbouwing kon financieren.’’ vertelt Sleman. Vanaf dag één was het helemaal duidelijk. Ik kwam toen in contact met Karst de Jong van PIN Voorschot, hij heeft mij goed geholpen om aan een zakelijke lening te komen. Het persoonlijke contact met Karst ging snel en soepel, hij reageerde de eerste dag gelijk op mijn berichtje. Binnen een week was alles geregeld. Ik ben erg tevreden en vind het een topservice!’’

Volgens Gabriel Elio verandert de wereld in een snel tempo. ‘’De toegevoegde waarde van het kunnen aanbieden van een financiering in samenwerking met PIN Voorschot, is een logische volgende stap. Meedenken in plaats van enkel leveren; King Food is ook hierin vooruitstrevend!’’ vult hij aan.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners