1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Q&A met Karst

Karst vertelt in dit interview over zijn meest bijzondere herinneringen in de 7 jaar dat hij werkzaam is als accountmanager bij PIN Voorschot, wat hij vroeger wilde worden en waar hij het meest trots op is. Ben je benieuwd naar zijn persoonlijke verhaal? Lees het hieronder.

  1. Hoe zou jij jezelf omschrijven in 3 woorden?

Ik zou mijzelf op zakelijk gebied omschrijven als enthousiast, resultaatgericht en analytisch. Mensen in mijn privéleven zouden mij denk ik omschrijven als humoristisch, sociaal en zorgzaam.

 

  1. Wat wilde je worden toen je jong was?

Vroeger toen ik heel jong was, dan praten we over toen ik 8 jaar was, wilde ik graag militair worden. Ik weet dat nog heel goed. Later wilde ik dat absoluut niet meer. Maar wilde ik advocaat worden, net als mijn vader. Toen ik wat ouder was wist ik zeker dat ik meer in de richting van het bedrijfsleven wilde gaan. En daar ben ik zeker in terecht gekomen! 

 

  1. Als salesmanager, wat zijn jouw grootste drijfveren in je vak?

Het is natuurlijk cliché en logisch voor mijn functie, maar het is leuk om mensen écht te helpen. Dat je ziet dat anderen blij zijn als je ze hebt geholpen en dat je mensen een grote kans kunt bieden waar ze echt wat aan hebben.

Wat ik de laatste tijd ook heel leuk vindt is om met partners voor een gezamenlijk belang te bereiken. Dat drie partijen tevreden zijn, zowel de klant, partners als PIN Voorschot. Zodat er voor iedereen een toegevoegde waarde is.

Daarnaast draait het in deze tijd steeds meer om vertrouwen en het bouwen van relaties, dat vind ik heel waardevol.

 

  1. Waar ben je het meest trots op in je baan?

Het eerste wat ik voor me zie is ons viertal dat begonnen is met PIN Voorschot in Eefde aan tafel. We huurden toen een aantal flexplekken, waar we met zijn vieren werkten. Als je die foto naast de foto zet waar we nu zitten, dan ben ik daar wel heel trots op hoe we gegroeid zijn.

Daarnaast ook in het bijzonder hoe wij de corona zijn doorgekomen met zijn allen. Dat we toch telkens blijven verbeteren, niet opgeven en doorzetten. Dat is de kracht van PIN Voorschot.

 

  1. Wat is het meest bijzondere verhaal/herinnering wat jij in de afgelopen 7 jaar hebt meegemaakt bij PIN Voorschot?

Het feestje van het 5-jarige jubileum vond ik heel mooi omdat het een prachtige mijlpaal was voor PIN Voorschot. Wat we toen nog niet wisten was dat het een nieuwe deur was naar een nieuwe periode. De dag na het feestje begon volgens mij de lockdown. Eerst dachten we: ‘Dat is dat Chinese virusje dat waait wel over’, maar dat bleek niet zo te zijn.

 

  1. Wat is jouw gouden tip aan ondernemers?

Mijn goudentip voor ondernemers is om naast je core business ook focus te houden op zaken als financiën, administratie, trends en de concurrentie in jouw branche. Dat je niet alleen bezig bent met de dagelijkse zaken en het blussen van de brandjes van vandaag. Waardoor je een totaalbeeld houdt voor de lange termijn.

 

Interview door Dwina & Shelley

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners