1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Q&A met Jeanine

  1. Hoe zou jij jezelf omschrijven in 3 woorden?

Verantwoordelijk, humor en zorgvuldig. Als jurist moet je accuraat en zorgvuldig zijn. Dat is wel iets wat echt in mij zit en dat is misschien ook waarom ik doe wat ik doe en waarom mijn werk zo goed bij me past. Verantwoordelijkheid is een eigenschap die een rode draad heeft in mijn leven, zowel op werkgebied maar ook in mijn privéleven, als moeder, als echtgenoot en als vriendin.

 

  1. Wat wilde je worden toen je jong was?

Ik heb er wel eens over na gedacht, maar ik heb er geen actieve herinnering aan wat ik vroeger wilde worden. Het was in ieder geval zeker geen jurist, maar wel iets met dieren. Het wisselde altijd heel erg.

Later wilde ik teleologie studeren. Mijn vader was vroeger dominee, dat wilde ik niet worden, maar teleologie vond ik wel interessant en toen kwam ik bij rechten terecht.

 

  1. Wat is de meest bijzondere ervaring of moment wat jij in de afgelopen jaren hebt meegemaakt bij PIN Voorschot?

Wat ik heel fijn vind bij PIN Voorschot is dat het team een warme sfeer heeft. De teambijeenkomst op het strand, de kerstborrels, vooral dat we bij elkaar zijn in een informele setting.

Ik ervaar het als een warm en bijzonder team. Dat geeft mij ook heel veel plezier om bij PIN Voorschot te werken. Het is bijzonder dat het DNA van Diederik en Dwina wordt vertaald naar het bedrijf: PIN Voorschot. De mix van mensen: jong en meer ervaren, het is leerzaam voor iedereen. We vullen elkaar goed aan.

 

  1. Als juriste, wat zijn jouw grootste drijfveren in je vak en hoe zie jij jouw rol (adviserend) naar de klanten?

Wat ik belangrijk vind is het compliance deel. Het is niet het meest populaire deel. Ik zorg ervoor dat het aan de achterkant klopt. Voor zowel PIN Voorschot als voor de ondernemer. De risico’s van de wetgever en de toezichthouders. De banken doen leningen van € 2.000 niet meer en ik hoop dat wij deze mensen kunnen blijven helpen.

 

  1. Waar ben je het meest trots op in zowel je privé als werk?

Het meeste trots ben ik op mijn kinderen, dat zijn niet mijn verdiensten maar hun verdiensten. Je hoopt als ouder een bijdrage te leveren. In de vele rollen die ik heb in mijn leven, vind ik de moederrol die ik heb één van mijn belangrijkste.

En daarnaast ben ik ook trots op dat ik na zoveel jaar toch weer ben gaan werken. Dankbaar voor de kans die Diederik mij heeft gegeven. Dat we de mensenmaat hebben, we gebruiken data waar handig en noodzakelijk. We benaderen klanten persoonlijk. Dat van toegevoegde waarde is en wat me erg aanspreekt van PIN Voorschot.

 

  1. Naar de ondernemers, wat is jouw juridische advies in deze veranderende tijd, waar COVID een hoofdrol speelt?

Wat ik geleerd hebt en mij blij verrast heeft is de creativiteit van de ondernemers. Ondernemers die de creativiteit vinden en nieuwe oplossingen bedenken, die ervoor kiezen om door te gaan. Out of the box te denken, het simpel te interpreteren. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar toch doorgaan, ondanks tegenwind. Dat we veel meer gaan kijken wat wél kan, dan wat niet kan.

 

  1. Goudentip van Jeanine

Probeer het vol te houden en met elkaar dingen te bedenken om toch deze tijd door te kunnen komen!

Interview door Dwina & Shelley

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners