1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Meer financiële ondersteuning voor MKB ondernemers in lastige tijden.

Naarden – PIN Voorschot, een toonaangevende microfinancieringsmaatschappij voor het MKB, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn financiële ondersteuning aan ondernemers aanzienlijk uitbreidt. Vanaf heden kunnen ondernemers tot EUR 100.000 lenen bij PIN Voorschot, een verdubbeling van het vorige maximumbedrag van EUR 50.000. Bovendien wordt de maximale looptijd van de leningen verlengd van 6 maanden naar 12 maanden. Tevens gaat PIN Voorschot ook leningen verstrekken aan ondernemers die geen Pin apparaat gebruiken. De afbetaling geschiedt door middel van automatische incasso’s. Ook voor dit type lening zullen we persoonlijke bezoeken afleggen bij alle kredietaanvragen. 

Deze strategische beslissingen zijn genomen om meer ondernemers de kans te geven om hun zakelijke ambities te realiseren en financiële stabiliteit te bereiken. PIN Voorschot is zich bewust van de uitdagingen waarmee ondernemers in het MKB worden geconfronteerd, en deze veranderingen zijn bedoeld om hun toegang tot kapitaal te verbeteren.

“Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bij PIN Voorschot. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van ondernemers in het MKB, en door het maximumbedrag van onze leningen te verdubbelen en de looptijd te verlengen, vergroten we de financiële flexibiliteit van onze klanten aanzienlijk”, aldus Diederik Werdmölder, CEO van PIN Voorschot. “Zeker in de huidige situatie, met het hoogseizoen achter de rug, maar nog wel de verplichting voldoen richting de fiscus, is liquiditeit een belangrijk thema voor MKB ondernemers”.

PIN Voorschot blijft zich inzetten voor het verstrekken van snelle en eenvoudige financiële oplossingen aan ondernemers in het MKB. Met deze verbeteringen hoopt het bedrijf nog meer ondernemers te helpen bij het realiseren van hun zakelijke doelen.

Voor meer informatie over PIN Voorschot en de vernieuwde leenmogelijkheden kunt u terecht op www.pinvoorschot.nl  of contact opnemen met Dwina Winter op dwina@pinvoorschot.nl .

Over PIN Voorschot:

PIN Voorschot is een van de oudste non-bancaire financiers en marktleider waar het flexibele leningen betreft die worden terugbetaald middels een percentage van de dagelijkse omzet. Met een missie om ondernemers te ondersteunen en groei te bevorderen, biedt PIN Voorschot snelle, flexibele en op maat gemaakte financieringsoplossingen.

Contactgegevens:

PIN Voorschot
Kooltjesbuurt 1-A13
1411 RZ Naarden Vesting
Tel: 088-3880880

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners