1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Investeer in trends

Als ondernemer ben je constant in beweging. Vooral in de horeca. Er is veel concurrentie, vaak op een steenworp afstand. Hoe blijf je relevant en waar liggen je kansen? Investeer in trends, zo blijf je relevant en top of mind. We hebben 4 opties voor je op een rijtje gezet om in te investeren.

Vegan & Vega

De trend waar je eerlijk gezegd niet meer omheen kunt: vegan & vega. Je hoeft geen fan te zijn, maar zakelijk gezien is het niet onverstandig om je ogen ervoor te openen. Je hoeft natuurlijk niet je hele menukaart om te gooien, maar zorg wel voor een gevarieerd aanbod als het gaat om vegan & vega. De kans is namelijk groot dat als er een gezelschap wat wil komen eten, er iemand bijzit die vegetarisch is of zelfs veganistisch. Het hoeft ook niet meer smakeloos te zijn, dus verdiep je eens in deze ontwikkeling.

Omzet zonder diner

De middagborrel smelt steeds vaker samen met het diner. Mensen gaan voor een drankje de stad in en gaan lekker uitgebreid borrelen. Een ‘ouderwets’ voor- hoofd-en nagerecht zit er dan vaak niet meer in. Dit zou je als restauranthouder kunnen zien als een bedreiging voor de omzet, maar er zit ook een mooie kans in. Verkoop bijvoorbeeld gevarieerde hapjesplanken aan of biedt de mogelijkheid aan je klanten om deze zelf samen te stellen. Een kleine moeite, maar wel omzet dankzij de borrelaars!

Alcoholvrij

Mensen drinken nog altijd alcohol als ze een avondje uit gaan of buiten de deur gaan eten, maar het imago van alcohol verslechterd wel. Steeds meer mensen leven bewuster en zien die kater de volgende dag niet meer zo zitten. Wordt creatief met non-alcoholische dranken en zorg voor een gevarieerd aanbod. ‘Malt’ hoeft allang niet meer zo saai te zijn als twintig jaar geleden. Denk aan mooie cocktails of alcoholvrije speciaalbieren. Investeer in trends als deze.

Het hele jaar terras

Het terras is niet meer alleen in de zomer nodig. De rokers staan buiten, lekker warm buiten zitten in de winter geeft sfeer en vergeet bescherming tegen de zon in de zomer niet. Je kunt je terras het gehele jaar benutten, als je het maar slim aanpakt! Denk aan een goede overkapping (schaduw in de zomer), warme dekentjes, hitte kussens, een sfeervolle haard of heaters. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stilstand is achteruitgang, zeker in de horeca. Een verandering in je bedrijf kost vaak geld. Dit is niet altijd direct voor handen. We helpen je daarom graag om je bedrijf beter te maken dan dat het was met een PIN Voorschot. Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners