1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Geen lockdown meer, maar nog wel financiële uitdagingen

Tijdens de meerdere lockdown periodes was het lastig als ondernemer rond te komen met (veel) minder omzet. De overheidssteun, een corona lening of afspraken met de huurbaas of leverancier hielpen wel, maar makkelijk was het niet. Nu is er geen lockdown meer, maar het is voor ondernemers nog geen rozengeur en maneschijn.

 

Wel weer omzet, maar ook hogere verplichtingen?

Als PIN Voorschot hebben we heel wat ondernemers kunnen helpen met een Corona lening om de periodes met lage omzetten te overbruggen. Gelukkig heeft dat in vrijwel alle gevallen gezorgd voor het voortbestaan van de onderneming.

Maar nu de lockdowns voorbij zijn en de omzetten weer omhooggaan, ook vanwege het zonnetje in de blauwe lucht, wil dat niet zeggen dat alle problemen voorbij zijn.

Behalve de stijgende prijzen voor inkoop en de vertraging in leveringen, zijn er ook nog de nodige financiële uitdagingen.

 

Betaal-regelingen en achterstanden aflossen

Veel ondernemers hebben de laatste twee jaar afspraken gemaakt met de verhuurder van hun winkel of horecazaak om de huur tijdelijk te verminderen. Maar dat was geen afstel. Ook de belastingafdracht is vaak opgeschort met medewerking van de fiscus maar moet ingelopen worden. En wellicht was er een Corona lening die ook weer afgelost moet worden.

De betere omzetten zullen helpen, maar zijn soms toch niet genoeg.

Ook nu kan er dus behoefte zijn aan een stukje extra liquiditeit.

 

We noemen het nu geen Corona lening meer, maar we kunnen natuurlijk nog steeds een bedrag uitlenen tussen de € 2.000 en de € 50.000. Deze lening los je af door je pinautomaat slim te gebruiken. Iedere dag gaat er namelijk een vast percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot, zodat je de lening naar draagkracht bijvoorbeeld binnen 3, 6 of 12 maanden kunt aflossen. Heb je een dag wat minder omzet? Dan los je minder af. Heb je een druk weekend gehad? Dan los je meer af. Zo betaal je nooit meer terug dan je kunt missen.

 

Het is werkkapitaal

Een PIN Voorschot mag je gebruiken naar eigen goeddunken. Je mag met deze lening dus ook investeren. Bijvoorbeeld in software die QR-codes gebruikt om bestellingen op te nemen nu het zo moeilijk is personeel te krijgen. Of als je wél personeel kunt vinden maar deze wat extra moet betalen, of om weer wat extra in te kopen bij je leverancier nu het hoogseizoen eraan komt.

 

  • Opgelopen achterstanden – bijvoorbeeld huur of belasting – kun je met de lening betalen
  • Maar ook investeren in automatisering, personeel of voorraad
  • Het PIN Voorschot wordt automatisch via je pinautomaat afgelost
  • Je betaalt nooit meer terug dan je kunt missen
  • In de meeste gevallen heb je het geld binnen 4 werkdagen op je rekening en is alles geregeld

 

Hoe het werkt

Je kunt een PIN Voorschot makkelijk en snel aanvragen. In de meeste gevallen staat het geld binnen 4 werkdagen op je rekening en is alles geregeld. Je kunt het PIN Voorschot eenvoudig aanvragen via het aanvraagformulier op onze website. Wil je liever chatten, appen, mailen of bellen? Geen probleem, we staan voor je klaar. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op. We kijken aan de hand van gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld vaak binnen 2 werkdagen op je rekening gestort.

 

Bereken direct je mogelijkheden

Bereken via onze rekentool welk bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners