emf

PIN Voorschot

pin voorschot bizcuit

PIN Voorschot verbetert het aanvraagproces voor zakelijke financiering via Bizcuit

Ondernemers kunnen al sinds 2015 terecht bij PIN Voorschot als het gaat om een kortlopende zakelijke lening. Deze financiering wordt geheel automatisch via de pinautomaat van de ondernemer afgelost. Iedere dag gaat er namelijk een vast percentage van de pinomzet naar PIN Voorschot. Op deze manier wordt de zakelijke lening naar draagkracht binnen 3,6 of 12 maanden afgelost.
Een echte fintech oplossing!

Bizcuit zal PIN Voorschot helpen bij het beoordelen van de financieringsaanvragen. De ondernemer koppelt namelijk zijn bankrekening via Bizcuit waardoor gemakkelijk de historische banktransacties kunnen worden ingeladen. PIN Voorschot kan op deze manier een passende en vooral verantwoorde financiering verstrekken.

Diederik (directeur PIN Voorschot): “Met PIN Voorschot maken we het aanvragen van een financiering graag zo makkelijk mogelijk. Door je bankrekening te koppelen via Bizcuit kun je makkelijk de benodigde gegevens aanleveren en heb je als ondernemer een handige app om je financiële zaken op één plek te managen”

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
1
Heb je hulp nodig?
Chat met Pin Voorschot
Hallo. 👋
Kunnen we je helpen?