Snel krediet aanvragen voor je zaak bij PIN Voorschot

Krediet aanvragen voor je zaak moet je snel kunnen doen. Als ondernemer ben je al druk genoeg met het runnen van je bedrijf. Je wilt dan niet bezig zijn met tijdrovende aanvraagtrajecten als het om financieren gaat. Bij PIN Voorschot weet je vaak al binnen 24 uur waar je aan toe bent. Binnen 4 werkdagen heb je het geld dan op je rekening staan en kun je dit krediet gaan gebruiken om te ondernemen. Snel geregeld toch?

Hoeveel zakelijk krediet kan ik aanvragen?

Bereken direct via onze rekentool hoeveel zakelijk krediet je aan kunt vragen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen en financiële situatie. Bereken hoeveel je kunt lenen! We bieden krediet aan met een flexibele looptijd (3 t/m 12 maanden). Het geleende bedrag los je makkelijk via je pinautomaat af. Wat jouw persoonlijke situatie ook is, PIN Voorschot helpt je graag ondernemen.

Geïnteresseerd in een zakelijke lening van PIN Voorschot? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen! Wij vinden het belangrijk dat je snel krediet kunt aanvragen dus er zit tempo in ons proces.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

De voordelen van snel zakelijk geld lenen

Ondernemen is hard werken en kansen benutten wanneer deze
zich voordoen. Het is ook belangrijk dat je flexibel om kunt gaan met onverwachte
situaties. Stel je voor dat je een horecazaak hebt en er gaat belangrijke
apparatuur kapot. Dit wil je snel kunnen vervangen, maar daar heb je niet
altijd genoeg geld voor. Of misschien heb je wel een nieuw auto nodig voor de zaak of extra geld nodig voor een andere grote aankoop. Het is dan belangrijk dat je snel zakelijk geld kunt
lenen dat tevens verantwoord is en bij je plannen past. PIN Voorschot helpt je
snel aan een bedrijfslening zodat je weer verder kunt met ondernemen. Stilstand
betekent immers vaak achteruitgang! Geld lenen zonder gedoe doe je bij PIN Voorschot.

Het voordeel van snel zakelijk geld kunnen lenen is dus dat je geen tijd verspilt aan bijzaken. Je kunt het direct investeren en de continuïteit
waarborgen van je bedrijf. Wat wil je nog meer? Het aanvragen van krediet is
snel geregeld en je weet direct waar je aan toe bent via je persoonlijke
accountmanager. Snel geld lenen? PIN Voorschot helpt je verder.

ring zijn niet altijd bekend, maar ze zijn er wel degelijk. Natuurlijk, geld lenen kost geld, maar met het juiste plan en het juiste bedrag is een zakelijke lening juist een investering en geen kostenpost. Je kunt namelijk investeren in voorraad, in nieuwe apparatuur, in een verbouwing of je kunt het geld gebruiken om een moeilijke periode te overbruggen. Kortom: een mkb financiering heeft vele voordelen, mits het verantwoord is.

Een ander voordeel is de snelheid waarmee het proces wordt afgerond. Je kunt natuurlijk altijd zakelijk krediet lenen bij een bank, maar dat duurt vaak ontzettend lang. Met onze alternatieve financiering kun je in 4 werkdagen je mkb krediet op je bankrekening zien.

Wat onze klanten van ons vinden

Waarom snel krediet aanvragen bij PIN Voorschot?

Je weet al waarom het belangrijk is dat krediet aanvragen snel moet gaan, maar waarom bij PIN Voorschot? Wij vinden het niet alleen van groot belang dat je als ondernemer snel over geld kan beschikken als wij een zakelijke lening verstrekken, maar ook dat je in de korte tijd waarin het proces plaats moet vinden weet wat voor een lening je afsluit. PIN Voorschot zorgt er samen met jou voor dat het krediet dat je aanvraagt past bij je plannen en dat het verantwoord is. Op die manier blijf je financieel gezond en los je naar draagkracht je krediet af. Wel zo handig!

Verantwoord geld lenen voor jouw bedrijf? Neem snel contact met ons op!

Binnen 24 uur weten waar je aan toe bent
Persoonlijk contact
Passend advies
Binnen 4 werkdagen geld op je rekening
Vaste rente, makkelijk af te lossen via je pinautomaat

Snel krediet aanvragen in enkele stappen

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten