PIN Voorschot neemt Secash over

OP 1 oktober 2020 heeft een unieke overname plaatsgevonden in de non-bancaire direct lending industrie. Zowel PIN Voorschot als Secash zijn FinTech ondernemingen die kredieten verstrekken aan franchisenemers in de detailhandel en horeca die geheel geautomatiseerd afgelost worden door dagelijks een gedeelte van de PIN omzet in te houden.

“Non-bancaire (of alternatieve) financiering is een relatief nieuwe manier van zakelijk geld verstrekken. Pas rond 2012 begon dat met de opkomst van Crowdfunding platforms. Inmiddels zijn er vele nieuwe partijen en nieuwe vormen van financiering bijgekomen. De markt groeit snel maar is nog steeds relatief klein in volume vergeleken met door de banken verstrekte leningen. Het is nu voor het eerst dat twee Nederlandse partijen samengaan”, aldus Diederik Werdmölder van PIN Voorschot. “Wij wilden ons klantenbestand uitbreiden en groeien in volume omdat ook bij ons economies of scale voordelen bieden. We werken al samen met Sepay – de verkoper van Secash – en delen dezelfde visie ten aanzien van het verlenen van financiële diensten aan het MKB.  Onze focus ligt op het financieel ondersteunen van ondernemers die moeite hebben met het vinden van krediet op de traditionele manier. We deinzen niet terug voor het nemen van risico’s waar het kredietverlening aan het MKB betreft, ook niet in deze onzekere tijden.”

Verkoper Sepay is ook blij met de overname. “Sepay wil zich volledig toeleggen op diensten in het betaalverkeer. Dat Secash nu is overgenomen maakt voor ons de weg vrij om daar al onze energie in te steken. We vonden het belangrijk dat onze klanten in goede handen terechtkwamen. Dat is met PIN Voorschot zeker het geval” aldus Sepay directeur Herman Roebersen.

Bereken jouw zakelijke lening makkelijk en snel

Bereken direct via onze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag voor een bedrijfslening.

We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Groeien met je onderneming hoeft niet moeilijk te zijn

Wil jij investeren in de toekomst van je onderneming? Dan helpen wij graag. Bij PIN Voorschot kun je snel geld lenen om bijvoorbeeld je zaak uit te breiden, meer voorraad te kopen of een machine aan te schaffen.

Je hoeft geen stapels papierwerk in te vullen én niet lang te wachten: binnen 5 werkdagen staat er €2.000,- tot €50.000,- op je rekening. Duizenden tevreden ondernemers gingen je voor!

Wat kun je verwachten van een zakelijke lening bij PIN Voorschot?

icon

Intake op locatie

We komen altijd graag bij je langs voor een kopje koffie, om vervolgens samen te kijken wat de beste oplossing voor je is. Daardoor sluit je altijd de juiste zakelijke lening af voor je bedrijf.

icon

Gedragscodes

PIN Voorschot voldoet aan de voorwaarden van de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken; en de Gedragscode MKB Financiers opgesteld door de Stichting MKB Financiering.

icon

Automatisch aflossen

Dagelijks los je geheel automatisch een vast percentage van je zakelijke lening via je pin omzet af. Daardoor betaal je nooit meer terug dan je kunt missen.

Hoe het werkt

Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering?
Dit zijn de stappen die je moet doorlopen!

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Aflossen

De aflossing van je zakelijke lening gaat geheel automatisch via je pinautomaat. Iedere dag gaat er een vast percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot. Zo los je de financiering af zonder dat je er omkijken naar hebt. Bij het EVENT Voorschot los je alles in één keer af ná het evenement.

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners