Ben jij een horecaondernemer, winkelier of andere ondernemer met een pinapparaat, die op zoek is naar een financiering, gebruik dan deze PIN Voordeelpas en maak kennis met PIN Voorschot.

In 2015 is PIN Voorschot opgericht met het doel om MKB-ondernemers te helpen met financiering om succesvol te ondernemen. Inmiddels hebben we al veel ondernemers kunnen helpen met groeien en innoveren. Omdat wij van PIN Voorschot het belangrijk vinden dat we onze klanten waarderen en andere ondernemers ook graag de kans willen geven om te kunnen blijven ondernemen, ontvang je deze PIN Voorschot Voordeelpas!

Wat zijn de voordelen voor mij? 

Samen met jou willen we andere ondernemers helpen met financiering. Jij hebt de PIN Voordeelpas ontvangen van een collega-ondernemer voor wie PIN Voorschot al een fijne oplossing is geweest. Als jij deze pas gebruikt en klant bij PIN Voorschot wordt, ontvangen jullie allebei een VVV cadeaubon ter waarde van €100,-!

Bereken jouw zakelijke lening makkelijk en snel

Bereken direct via onze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag voor een bedrijfslening.

We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 100.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden