Ondernemerskrediet

Ondernemerskrediet is simpelweg krediet om mee te ondernemen. Dit heb je als ondernemer soms nodig als je bijvoorbeeld je zaak wilt verbouwen, nieuwe meubels of apparatuur nodig hebt, een nieuwe collectie wilt inkopen of als je een moeilijke periode moet overbruggen. Traditioneel gezien kloppen ondernemers dan vaak aan bij hun bank, maar er zijn andere en vooral betere en snellere opties. Een ondernemerskrediet van PIN Voorschot helpt je écht verder en al vanaf €2000,-. Je hebt het krediet tevens snel tot je beschikking zodat je er mee kunt ondernemen! Wil je financiering aanvragen? Check dan even met onze tool hoeveel je zou kunnen lenen.

Het ondernemerskrediet van PIN Voorschot: speciaal voor ondernemers die willen groeien

Met een ondernemerskrediet van PIN Voorschot kun je met je bedrijf groeien in de breedste zin van het woord. Groeien betekent niet altijd meer geld verdienen of een groter pand. Iedere ondernemer heeft zijn eigen normen, waarden en dromen. Misschien betekent groeien voor jou wel dat jij je klanten een warm plekje op het terras kunt bieden op een koude dag, of misschien betekent groeien voor jou wel dat je een grotere collectie kunt inkopen zodat je je vaste klanten een leuke korting kan geven. Wij luisteren naar jouw verhaal en helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen door middel van een kortlopend krediet. Heb je een midden- en kleinbedrijf en heb je mooie dromen voor je bedrijf? Dan helpen wij je met je dromen. Als Erkend MKB Financier specialiseren wij ons in kredieten voor ondernemers Durf te ondernemen!

Bereken hieronder alvast wat je ongeveer kunt lenen en hoeveel je per dag aflost!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

Wat onze klanten van ons vinden

Kom ik in aanmerking voor ondernemerskrediet bij PIN Voorschot?

Wij vinden het belangrijk dat de lening die wij verstrekken past bij de plannen van de ondernemer. Het moet voor ons én voor jou verantwoord zijn. Je wilt immers het bedrag netjes terug kunnen betalen zonder dat je de financiële gezondheid van je bedrijf in gevaar komt. In principe komt iedere ondernemer met een pinautomaat in aanmerking voor een ondernemerskrediet van PIN Voorschot. Je rente betaal je immers terug via je pinautomaat. En maak je geen zorgen: wij hanteren een aantrekkelijke rente voor jouw bedrijfslening. Bij ons kun je zakelijk geld lenen zonder bank: snel, makkelijk en met een persoonlijke touch.

Wij denken net zoals jij graag in kansen en nemen iedere financieringsaanvraag serieus. Mocht het bedrag wat je in gedachte had bijvoorbeeld niet lukken? Dan zullen we altijd samen met jou kijken naar wat wél lukt. Durf te ondernemen is niet alleen onze slogan, dat doen we ook zelf!

Geïnteresseerd in een ondernemerskrediet? Dan kun je eenvoudig online een aanvraag doen. Wij komen binnen 24 uur op je aanvraag terug en bespreken graag welke financiële injectie we jouw bedrijf kunnen geven. Het hele proces, zoals het bespreken van de rente en aflossing, gaat heel snel. Zakelijke kredieten geven aan ondernemers is immers waar wij goed in zijn en wij weten dat jij snel stappen wil zetten. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met onze accountmanagers; we helpen je graag.

Ondernemerskrediet online aanvragen
Binnen 24 uur weten waar je aan toe bent
Persoonlijk contact
Passend advies
Binnen 4 werkdagen geld op je rekening
Vaste rente, makkelijk af te lossen via je pinautomaat

Hoe kan ik ondernemerskrediet aanvragen?

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

WAAROM IS KIEZEN VOOR PIN VOORSCHOT EEN GOED IDEE?

Uiteraard kun je ook een lening bij de bank aanvragen, maar wij weten dat dit vaak een lang proces is. Daar zit je als zelfstandig ondernemer helemaal niet op te wachten! Bij PIN Voorschot kun je makkelijk een bedrijfslening aanvragen én binnen enkele werkdagen al geld op je rekening krijgen. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, bekijken wij je situatie en zorgen we dat er tempo in het proces zit. Zo kun je snel de extra financiering inzetten. Zakelijk geld lenen kan zo makkelijk zijn.

BETAAL IK EEN VAST BEDRAG PER DAG OF EEN EEN VAST PERCENTAGE TERUG AAN PIN VOORSCHOT?

KAN IK ALS STARTENDE ONDERNEMER OOK ZAKELIJK LENEN?

IK WIL GRAAG LENEN VOOR MIJN BEDRIJF; WAT IS DE LOOPTIJD VAN DE LENINGEN VAN PIN VOORSCHOT?

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op!

HOEVEEL KOST GELD OPNEMEN VIA PIN VOORSCHOT?

Onze maandelijkse premie ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen.

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.