We laten het graag zien

Een zakelijke lening van PIN Voorschot: Makkelijk & snel

Als ondernemer wil je maar één ding: Ondernemen. Vaak kan een zakelijke lening je helpen om die ene kans die je ziet te benutten, om te investeren in je zaak of om een moeilijke periode te overbruggen zoals in de horeca buiten het seizoen vaak het geval is. Waarvoor je de lening ook nodig hebt, PIN Voorschot helpt je met een goed advies en een passende financiering. Wij verstrekken een zakelijke lening van € 2.000 tot € 100.000 die je geheel automatisch via je pinautomaat aflost. Het geld heb je vaak al binnen 4 werkdagen op je rekening vanaf het moment van de aanvraag en je hebt geen omkijken naar het aflossen. Durf te ondernemen!

simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden
icon

Intake op locatie

We komen altijd graag bij je langs voor een kopje koffie, om vervolgens samen te kijken wat de beste oplossing voor je is. Daardoor sluit je altijd de juiste zakelijke lening af voor je bedrijf.

icon

Gedragscodes

PIN Voorschot voldoet aan de voorwaarden van de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering d.d. 1 juli 2018 opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken; en de Gedragscode MKB Financiers d.d. 1 juli 2019 opgesteld door de Stichting MKB Financiering.

icon

Automatisch aflossen

Dagelijks los je geheel automatisch een vast percentage van je zakelijke lening via je pin omzet af. Daardoor betaal je nooit meer terug dan je kunt missen.

Neem contact op met een van onze accountmanagers

linkedin-icon
Accountmanager

Melle Koers

linkedin-icon
Accountmanager

Monique Mesman

linkedin-icon
Accountmanager

Karst de Jong

Contactformulier