Geld lenen voor je bedrijf

Om te kunnen ondernemen heb je soms geld nodig wat je niet direct in kas hebt. Geld lenen voor je bedrijf is dus helemaal geen schande en komt veel vaker voor dan je denkt. Ondernemen gaat over het benutten van kansen en reageren op de mogelijkheden of problemen die zich voordoen. Denk bijvoorbeeld in de horeca aan een periode met slecht weer of aan de rustige seizoenen. In de retail is geld lenen voor je bedrijf vaak van toepassing bij het inkopen van voorraden. Wil je zakelijk krediet afsluiten voor je bedrijf? Neem dan snel contact met ons op.

Hoeveel geld kan ik lenen voor mijn bedrijf?

Ondernemers lenen heel vaak, voor een scala aan redenen, zoals extra voorraad inkopen of nieuw meubilair aankopen. Via onze handige tool bereken je makkelijk hoeveel geld je kunt lenen voor je bedrijf. Geld lenen is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. Het is namelijk erg belangrijk dat we samen met jou kijken welk geldbedrag past bij jouw plannen en financiële situatie. Geld lenen voor je bedrijf? Bereken direct wat er mogelijk is! Bij onze lening voor ondernemers kun je al binnen 4 werkdagen het geld op je rekening zien verschijnen, wel zo fijn!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen
simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

Groeien door geld te lenen voor je bedrijf

Geld lenen voor je bedrijf lost vaak niet alleen korte termijn problemen op, maar zorgt op de lange termijn ook voor groei. Een investering betekent namelijk dat je ergens geld instopt dat op een later moment zorgt voor waarde. Jij als ondernemer weet als geen ander dat dit zo werkt. Dit betekent vaak wel dat je soms geld voor je bedrijf moet lenen om te kunnen investeren. Dit is ook helemaal niet erg zolang je bedrijf door deze investering uiteindelijk groeit. Groeien betekent ook niet direct groter, maar vaak wel beter. Dit kan met kleine stapjes gaan of met grote sprongen. Investeer in je bedrijf met een zakelijke lening van PIN Voorschot.

Wil je je bedrijf graag laten groeien? Kies dan voor geld lenen voor je bedrijf bij PIN Voorschot. Onze flexibele zakelijke lening los je geheel automatisch af via je pinautomaat en heb je zonder dat je er omkijken naar hebt, binnen 3 tot 12 maanden weer afgelost. Bij PIN Voorschot zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van leningen voor ondernemers. Zo kun jij makkelijk en snel geld lenen voor je onderneming.

Wat onze klanten van ons vinden

Kan ook ik geld lenen voor mijn bedrijf?

Wil je geld lenen voor je bedrijf, maar weet je niet of je in aanmerking komt voor een bedrijfslening van PIN Voorschot? Wij kijken liever naar de mogelijkheden om wél geld te lenen, dan naar redenen om dit niet te doen. Natuurlijk moet het verantwoord zijn voor jou als ondernemer en voor ons als geldverstrekker, maar we denken in kansen, net zoals jij.

Om in aanmerking te komen om geld te lenen voor je eigen bedrijf, moet je bedrijf minimaal 1 jaar bestaan en omzet hebben gedraaid. Wij beoordelen de hoogte van de ondernemers lening namelijk onder anderen op je historische omzet. Op die manier kunnen we samen met jou kijken of geld lenen voor je bedrijf verstandig is of juist niet. Niemand heeft namelijk baat bij een lening die niet past bij je plannen en je situatie. Je kunt daarom niet online een lening afsluiten, maar wel een aanvraag doen. Wij nemen dan snel contact met je op en bespreken het hele proces met je. Vraag nu nog een lening voor je bedrijf aan en zet stappen met je onderneming.

Geld lenen voor je bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Hoe het werkt

Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering?
Dit zijn de stappen die je moet doorlopen!

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

Geld lenen voor bedrijven in allerlei sectoren

Geld lenen voor je bedrijf vindt in allerlei sectoren binnen het mkb plaats. Het wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld te investeren in apparatuur of nieuwe meubels, om een moeilijke periode te overbruggen of om rekeningen te betalen. Ben jij ondernemer in het mkb en ben je op zoek naar lening van €2000 tot €50000? Dan kan PIN Voorschot je snel en kundig helpen!

WAAROM IS KIEZEN VOOR PIN VOORSCHOT EEN GOED IDEE?

Uiteraard kun je ook een lening bij de bank aanvragen, maar wij weten dat dit vaak een lang proces is. Daar zit je als zelfstandig ondernemer helemaal niet op te wachten! Bij PIN Voorschot kun je makkelijk een bedrijfslening aanvragen én binnen enkele werkdagen al geld op je rekening krijgen. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, bekijken wij je situatie en zorgen we dat er tempo in het proces zit. Zo kun je snel de extra financiering inzetten. Daarnaast is ons proces geautomatiseerd: je betaalt makkelijk een percentage van je pinomzet af, zonder dat je er werk aan hebt. Ook kun je boetevrij aflossen en kosteloos extra aflossen – waardoor je zelfs een bonus kunt krijgen.

Zakelijk geld lenen kan zo makkelijk zijn. Geld lenen als zelfstandig ondernemer? Kies PIN Voorschot.

BETAAL IK EEN VAST BEDRAG PER DAG OF EEN EEN VAST PERCENTAGE TERUG AAN PIN VOORSCHOT?

Als je geld leent voor je bedrijf bij PIN Voorschot, dan kun je makkelijk je lening afbetalen via je pinautomaat. Je lost geheel automatisch een deel van je winst af, zonder dat je er omkijken naar hebt. Heb je een topdag? Dan los je meer af. Heb je een mindere dag? Dan los weinig af.  Bij PIN Voorschot krijg je bovendien nooit een boete. Je lening voor je bedrijf wordt zo automatisch afgelost en jij hebt er absoluut geen werk aan. Je hebt immers belangrijkere dingen om je op te focussen en dat begrijpen wij maar al te goed.

KAN IK ALS STARTENDE ONDERNEMER OOK ZAKELIJK LENEN?

IK WIL GRAAG LENEN VOOR MIJN BEDRIJF; WAT IS DE LOOPTIJD VAN DE LENINGEN VAN PIN VOORSCHOT?

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een vaste looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op! Een accountmanager neemt contact met je op en bespreekt de mogelijkheden voor jouw ondernemers lening en bekijkt de financiële gezondheid van je bedrijf. Eens alles goedgekeurd is, krijg je het leenbedrag in één keer op je rekening, zodat je direct kunt ondernemen. Geïnteresseerd? Dan kun je makkelijk je lening online aanvragen.

HOEVEEL KOST GELD OPNEMEN VIA PIN VOORSCHOT?

Onze maandelijkse premie voor onze leningen voor ondernemers ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen.

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien. Wil je graag geld lenen voor je bedrijf? Vul dan snel ons formulier in en dan starten we het proces! Een zakelijke lening aanvragen via het formulier kost slechts luttele seconden.