Een zakelijke lening van PIN Voorschot: Makkelijk & snel

Een ondernemer wil je maar één ding: Ondernemen. Vaak kan een zakelijke lening  helpen om die ene kans die de ondernemer ziet te benutten, om te investeren in de zaak of om een moeilijke periode te overbruggen zoals in de horeca buiten het seizoen vaak het geval is. Waarvoor de lening ook nodig is, PIN Voorschot helpt ondernemers met een goed advies en een passende financiering. Wij verstrekken een zakelijke lening van € 2.000 tot € 50.000 die je geheel automatisch via de pinautomaat wordt aflost. Het geld wordt vaak al binnen 4 werkdagen op de rekening gestort vanaf het moment van de aanvraag. De ondernemer heeft geen omkijken naar het aflossen omdat dit geheel automatisch wordt geregeld.

simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden
icon

Intake op locatie

We komen altijd graag bij je langs voor een kopje koffie, om vervolgens samen te kijken wat de beste oplossing voor je is. Daardoor sluit je altijd de juiste zakelijke lening af voor je bedrijf.

icon

Gedragscodes

PIN Voorschot voldoet aan de voorwaarden van de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering d.d. 1 juli 2018 opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken; en de Gedragscode MKB Financiers d.d. 1 juli 2019 opgesteld door de Stichting MKB Financiering.

icon

Automatisch aflossen

Dagelijks los je geheel automatisch een vast percentage van je zakelijke lening via je pin omzet af. Daardoor betaal je nooit meer terug dan je kunt missen.

Neem contact op met een van onze accountmanagers

linkedin-icon
Accountmanager

Melle Koers

linkedin-icon
Accountmanager

Monique Mesman

linkedin-icon
Accountmanager

Karst de Jong

Contactformulier