Wat is EVENT Voorschot?

EVENT Voorschot is er voor ondernemers die een event organiseren en daarvoor een financiering nodig hebben. Wil jij een lokaal event organiseren, een foodtruck festival, een dancefestival of een ander evenement? Wij helpen je graag!

Met het EVENT Voorschot kun je een financiering aanvragen tot € 200.000. Die je vervolgens aflost vanuit de kaartverkoop en/of de omzet tijdens het event. We kijken graag met je mee en zoeken samen naar een passende aflossing.

Wat kun je verwachten van een financiering bij EVENT Voorschot?

icon

Intake op locatie

We komen altijd graag bij je langs voor een kopje koffie, om vervolgens samen te kijken wat de beste oplossing voor je is. Daardoor sluit je altijd de passende financiering af voor jouw event.

icon

Gedragscodes

EVENT Voorschot voldoet aan de voorwaarden van de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken; en de Gedragscode MKB Financiers opgesteld door de Stichting MKB Financiering.

icon

Flexibele aflossing

Bij het EVENT Voorschot los je af vanuit de kaartverkoop en/of de omzet tijdens het event.

 

 

In de media

Hoe het werkt

Geïnteresseerd in een financiering voor jouw event?
Dit zijn de stappen die je moet doorlopen!

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een EVENT Voorschot is eenvoudig. Je kunt ons appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een financiering aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor jouw evenement. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je financiering.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van de ins- en outs van je event of het verantwoord is om een financiering te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je financieirng storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Een event organiseren.

icon

Flexibel aflossen

Het EVENT Voorschot los je af vanuit de kaartverkoop en/of de omzet tijdens het event. We kijken graag met je mee en zoeken samen naar een passende aflossing.

‘We willen ­onder­nemers in de eventbranche de helpende hand bieden’

Wat is het verschil tussen EVENT Voorschot en een bank?

Dick Ratelband (DR): “Het persoonlijk contact staat centraal. Wij willen een gevoel krijgen bij de ondernemer, onderneming en de plannen. Wij streven ernaar om iedere aanvraag binnen vijf werkdagen te behandeld. Binnen deze periode willen wij de ondernemer gesproken hebben, duidelijkheid bieden over de haalbaarheid en dan ook de financiering beschikbaar hebben gesteld.

Vaak blijkt dat iedere financiering maatwerk is, waarbij EVENT Voorschot een flexibele financieringsoplossing aanbiedt. Vooraf zijn de kosten duidelijk en transparant, waarbij een premie wordt afgesproken en er geen sprake is van additionele of verborgen kosten zoals een afsluitprovisie of behandelingskosten. Wel kan de onder­nemer een bonus ontvangen als de financiering eerder dan verwacht is afgelost.”

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners