Een bedrijfslening helpt ondernemers vaak vooruit. Als mkb-er moet je namelijk in beweging blijven, net zoals de winkelstraat. Consumenten verwachten een wisselend assortiment en een prettige winkelervaring. Of het nu gaat om een nieuw pand, extra voorraad of nieuw personeel. Het zijn investeringen waar je niet altijd direct het geld voor hebt.

De kans om te groeien

Slaapspecialist en ervaringsdeskundige Mirjam de Best van De Slaapkamer Van Lisse wilde zoals iedere ondernemer ook graag voorruit. Door een schat aan ervaring, een aanstekelijk enthousiasme en een passie voor top kwaliteit is zij een ondernemer in hart en nieren.

Mirjam over PIN Voorschot: “Wat een fijn product is dit! PIN voorschot geeft je de kans om te groeien als (beginnend) ondernemer.

Mede door de samenwerking met PIN Voorschot/EMF heb ik als beginnend ondernemer kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen en collecties, zodat we up-to-date kunnen blijven. Dan is een voorschot wel zo prettig.”

Ideale partner

Met een PIN Voorschot los je de lening automatisch af via je pinapparaat. Zo kun je als ondernemer blijven doen waar je goed in bent: ondernemen. “Je merkt nauwelijks iets van het aflossen, omdat het geleidelijk aan gaat en in verhouding met je omzet”, voegt Mirjam hieraan toe.

PIN Voorschot werkt graag samen ondernemers en partners. We vinden samenwerken en persoonlijk contact belangrijk. Op die manier kunnen we de ondernemer het beste helpen. Mirjam: “Via Inretail kwam ik bij PIN Voorschot terecht. Inmiddels heb ik er al twee keer gebruik van gemaakt en eerder kunnen aflossen waardoor ik gebruik kon maken van de bonusregeling. Het snelle en plezierige handelen maakt PIN Voorschot een ideale partner.”Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen.