1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Ruths Arnhemse bedrijf werd geholpen met een lening: ‘Alles werd ontzettend snel geregeld’

In 2014 startte Ruth haar eigen afhaalrestaurant Pondok Kita in Arnhem. Een jaar later opende ze al haar tweede vestiging. Maar het was niet altijd makkelijk. Bij PIN Voorschot vroeg ze een lening aan. “Ze hebben me een moeilijke periode helpen overbruggen,” vertelt Ruth.

Tijdens de opening van haar eerste vestiging woonde Ruth zelf nog maar vier jaar in Nederland. Oorspronkelijk komt ze uit Indonesië, waardoor een Indonesisch restaurant openen een logische stap was.

In de vestiging in Arnhem Zuid kunnen klanten terecht voor heerlijke Indonesische afhaalgerechten, bij de vestiging in het centrum is er ook ruimte om het eten ter plekke op te eten. “Daarnaast doen we ook aan bezorging en catering,” vult Ruth aan.

Een financiële overbrugging

“De lening bij PIN Voorschot heeft me enorm geholpen,” vertelt Ruth over haar ervaring. “Ik heb er zelfs meerdere keren gebruik van gemaakt. De ene keer ter overbrugging van een zware financiële periode zoals in corona-tijd, maar de andere keer om juist uit te breiden in de toekomst.”

En die ervaring was heel positief. “Het verliep allemaal heel soepel. Eerst komen ze persoonlijk langs om een praatje te maken, ter kennismaking. Daarna gaat het hele proces heel snel en gemakkelijk. Binnen een paar dagen had ik het geld al binnen.”

PIN Voorschot

Bijna negen jaar geleden begon ondernemer Diederik PIN Voorschot. Samen met zijn team helpt hij mkb-ondernemers door heel Nederland. Dat doet PIN Voorschot met leningen die eenvoudig af te betalen zijn. Voor elke pin-transactie wordt er namelijk automatisch een deel afgelost. Als winkelier of horeca-eigenaar heb je er geen omkijken naar en als het even financieel tegenzit, los je dus ook weinig (of niets) af.

Diederik: “Onze doelgroep? De helden van de winkelstraat. Iedereen met een pinapparaat kan een lening bij ons afsluiten.”

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners