1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Ondernemer Diana heeft weer hoop: ‘De Leidse Lente 2.0 is geboren’

Waar het Galerie Café van de geboren en getogen Leidenaar Diana Lepelaar een aantal weken geleden nog in zwaar weer verkeerde, gaat het mede dankzij PIN Voorschot nu gelukkig de goede kant op, vertelt ze trots.

In 2014 startte Diana café-restaurant de Leidse Lente aan de Haagweg 4. “Ik wilde graag een culturele ontmoetingsplek creëren waar makers en liefhebbers elkaar zouden kunnen ontmoeten. Het wordt inmiddels de grootste huiskamer van Leiden genoemd. Dat maakt mij als echte Leidenaar natuurlijk heel blij, want ik voel me sterk verbonden met de stad.”

Van crisis naar creatieve oplossingen

Diana’s onderneming was stabiel, tot de coronacrisis zich aandiende. “Door de coronaschulden die ik in deze periode maakte, ben ik in zwaar weer terechtgekomen. Deze schulden drukten te zwaar op mijn mogelijkheden om gezond te blijven ondernemen. Er moest iets gebeuren! Ik heb onverwacht veel steun gekregen van vrienden die mij het vertrouwen gaven door een langlopende lening aan te bieden”, vertelt Diana. Maar er was meer nodig.

Financiële hulp

Zelf stak Diana ook haar nek uit en vroeg ze actief om hulp. “Ik zette een crowdfunding op waar ik ontzettend mooie reacties op heb ontvangen. Ook de lening die ik bij PIN Voorschot afsloot, speelt een grote rol in het mogelijk maken van de Leidse Lente 2.0. Dankzij de tijdelijke impuls die ik hiermee krijg, kan ik achterstallige schulden aflossen én ik kan de lening gespreid afbetalen. Dat gebeurt automatisch via een percentage van je pinomzet. Erg fijn als je even geen reserves hebt om op terug te vallen.”

Ik ga er voor de volle 200 procent voor!

“We gaan nu gewoon door met ondernemen en daar ben ik ongelooflijk trots op”, vertelt Diana enthousiast. “Ook ben ik trots op mijn gasten en mijn team. Mede dankzij hen, mijn vrienden, familie, de crowdfunding die nog steeds loopt en PIN Voorschot kan ik een mooie herstart maken. Al deze bijdragen helpen om de druk verder te verlichten. Het zal niet eenvoudig worden, maar ik ben nooit vies geweest van hard werken. Ik ga er voor de volle 200 procent voor! We hopen dat dit jaar een succesjaar wordt en dat onze tuin vol zal zitten met vaste en nieuwe gasten!”

Meer informatie

Ben jij ook ondernemer in regio Leiden en denk je: ik kan ook wel wat hulp van PIN Voorschot gebruiken? Dat kan! Salesmanager Monique Mesman adviseert je graag. Ze is bereikbaar via 06-24393927. Wil je eerst wat meer informatie? Kijk dan op de website van PIN Voorschot.

 

 

 

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners