1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Minder zakelijke kredietaanvragen: Waarom aarzelen ondernemers?

BKR-cijfers onthullen een duidelijke trend: Nederlanders lenen minder. Dit wijst op toenemende financiële discipline en een mogelijke aarzeling om traditionele leningen aan te gaan. Wat betekent deze ontwikkeling voor ondernemers die willen investeren en groeien?

De uitdaging van traditionele kredietverstrekking

De daling in kredietaanvragen is deels te wijten aan strengere kredietvoorwaarden. Ondernemers zien de aanvraag als een bureaucratische hindernisbaan met veel papierwerk en lange wachttijden – wat haaks staat op de behoefte aan snelle en flexibele financiering in het moderne bedrijfsleven.

Een alternatief dat werkt

PIN Voorschot maakt investeren in je bedrijf makkelijker dan ooit. Of het nu gaat om uitbreiding, voorraadvergroting of de aanschaf van nieuwe apparatuur, wij bieden een passende financieringsoplossing. 

 

Binnen 5 werkdagen kun je beschikken over een bedrag van €2.000 tot €100.000, zonder complex papierwerk of lange wachttijden.

Wat kun je verwachten?

  • Persoonlijke intake: Een kennismaking op locatie, onder het genot van een kop koffie, zorgt ervoor dat we echt begrijpen wat je nodig hebt.
  • Betrouwbaar: Met het ‘Keurmerk Erkend MKB Financier’ ben je verzekerd van een betrouwbare partner.
  • Automatisch aflossen: Ons unieke aflossingssysteem, gebaseerd op je pinomzet, zorgt ervoor dat je nooit meer terugbetaalt dan wat financieel haalbaar is.

➡️ Ben je klaar om je onderneming naar een hoger niveau te tillen zonder de zorgen van traditioneel krediet? Ontdek hoe PIN Voorschot het verschil kan maken!

 

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners