1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen
Chef aan het werk in de keuken

Investeren in je onderneming met een zakelijke lening

Wil je groeien met je onderneming? Dan zijn er verschillende zaken die je kunt doen. Een zakelijke lening afsluiten is een vaak voorkomende oplossing die door veel ondernemers wordt gekozen om snel stappen te kunnen zetten. Maar waarom is dit precies zo interessant en wat kun je allemaal met een zakelijke lening doen? Aangezien we meer dan 8 jaar ervaring hebben in het verstrekken van zakelijke leningen, vertellen we je er graag alles over! 

Waarom een zakelijke lening zo interessant is voor ondernemers

Een zakelijke lening is super interessant als je eenmalig een iets grotere uitgave wil doen. Wil je hiervoor ook snel geld ontvangen? Dan is het interessant om je zakelijke lening aan te vragen bij een alternatieve financier. Bij PIN Voorschot bijvoorbeeld, dan staat het geld al binnen 5 werkdagen op je rekening. Voor de financiering van een pand heb je uiteraard de hulp van een bank nodig, en dit is een proces dat veel langer zal duren. 

Kun je met een kleine zakelijke lening tussen de 2K en 50K al mooie stappen zetten? Dan is het proces van een bank veel te langdradig als je snel wilt inspelen op trends in de markt bij de inkoop van nieuwe goederen, of als je heel ineens moet investeren, omdat bijvoorbeeld iets stuk gegaan is. Het is immers belangrijk dat je snel kansen kunt grijpen als deze zich voordoen, of dat je snel kunt reageren op dingen die er gebeuren met je onderneming. 

Dingen die je kunt doen met een zakelijke lening

Twijfel je of een zakelijke lening ‘the way to go’ is voor jouw onderneming? Dan lijsten we graag wat dingen op die je kunt doen met een zakelijke lening:

  • Voorraad financieren
  • Nieuwe machines kopen
  • Een kleine verbouwing doen; denk aan een keukenverbouwing of een nieuw terras
  • Leveranciers betalen in een iets rustigere periode
  • Je inventaris vernieuwen
  • Het laten ontwerpen en bouwen van een nieuwe website
  • Het vernieuwen van bedrijfssystemen en/of kassasystemen
  • Investeren in een marketingcampagne

Gezond groeien met een zakelijke lening

Je hoort het al: met wat extra geld op de rekening zijn de groeimogelijkheden eindeloos. Nu is het natuurlijk wel belangrijk om op een gezonde manier te groeien, zodat je niet in de problemen komt bij het terugbetalen. 

Dat vinden we bij PIN Voorschot heel belangrijk. Wij willen ondernemers helpen en ze niet in financieel zwaar water laten komen. Net daarom kijken we altijd naar je historische pinomzet om goed te kunnen beoordelen welk bedrag verantwoord is om te lenen. 

Klaar om de stap te zetten? Neem dan contact met ons op! 

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners