1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Het strandpaviljoen anno 2020

Wat verwachten bezoekers van een strandpaviljoen tegenwoordig? Ook strandpaviljoens hebben te maken met duurzaamheid en de ontwikkelingen in de reguliere horeca. Zakelijk geld lenen voor je strandpaviljoen is soms nodig om te investeren in de toekomst. Welke trends zijn er te bespeuren en wat kun je doen om je strandpaviljoen ‘2020 proof’ te maken?

Groen & Schoon

Steeds meer ondernemers dragen een steentje bij aan een beter milieu. Zo blijven ook de strandpaviljoens niet achter en werken ze graag samen aan een schoner strand en strandpaviljoen. Minder plastic, duurzame materialen bij een verbouwing, aandacht voor een schoner strand en natuurlijk gebruik maken van de zon wanneer het gaat om het opwekken van energie. Dat zijn een aantal voorbeelden van duurzamer ondernemen wanneer het om een strandpaviljoen gaat. Samenwerken is daarin een belangrijke factor. Het zijn niet alleen de strandpaviljoens, maar ook de surfschool en de strandhuisjes. De ondernemers die met hun voeten in het zand zitten werken graag samen aan een beter strand. Je kunt al met kleine veranderingen je steentje bijdragen.

Voetjes in het zand

Waar men het vroeger prima vond om verhoogd en achter glas te genieten van een hapje en een drankje aan het strand, hebben bezoekers van een strandpaviljoen tegenwoordig andere verwachtingen. We willen contact met het strand. Dit klinkt wellicht een beetje zweverig, maar als we naar het strand gaan, dan willen we ook echt op het strand zijn. De trend is dan ook dat je als strandpaviljoen de mogelijkheid moet bieden om ook met je voeten in het zand te genieten van de menukaart.

Luxe & Kwaliteit

Slepen met koelboxen, inklapstoeltjes en parasols. We sporten tegenwoordig liever op een andere manier. Als we naar het strand gaan willen we graag comfort en goed eten. Je kunt tegenwoordig overal neerploffen op een lounge set en de tijd dat een burger een ‘special’ was op de menukaart is ook wel voorbij. Je gasten willen graag in de watten gelegd worden en verwachten net zo’n goede menukaart als bij hun favoriete restaurant of lunchtentje in de stad.

Iedere verandering kost geld, maar zakelijk geld lenen voor je strandpaviljoen kan de oplossing zijn. Of het nu om een verbouwing gaat om duurzamer te worden, nieuwe terrasmeubels of een nieuwe menukaart met nieuwe producten. We helpen je graag om beter te kunnen ondernemen en je klanten te bieden wat ze verwachten.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners