1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Eloise van Coffee Time: ‘Onze lunchroom is een droom die is uitgekomen’

Net onder de rook van Breda vind je de gezellige lunchroom Coffee Time. Eloise Keus (28) startte haar onderneming samen met haar moeder Helen in 2016. “De afgelopen jaren waren natuurlijk een behoorlijke uitdaging, maar nu zijn we gelukkig weer helemaal up & running. We hebben sinds dit jaar zelfs een gloednieuw terras, dankzij de hulp van PIN Voorschot.”

Bij Coffee Time in Ulvenhout ben je meer dan welkom voor een lekker ontbijt, uitgebreide lunch, een high tea en of course een goede kop koffie. Eloise: “We specialiseren ons echt op het gebied van koffie en branden zelfs onze eigen koffiebonen. Ook kun je bij ons in de zomer genieten van ambachtelijk schepijs. Nu al helemaal op ons nieuwe terras.”

Starten als ondernemer

Coffee Time zag het levenslicht alweer zes jaar geleden. Samen met haar moeder pakte Eloise de kans voor het starten van een eigen lunchroom met beide handen aan. Daarvoor rondde Eloise haar horeca-opleiding aan de Rooi Pannen af en deed ze veel werkervaring op bij een lunchroom en restaurant in haar woonplaats Rijen. “Mijn moeder werkte hiervoor ook een lange periode in een lunchzaak. Het was altijd een grote droom van ons om onze eigen lunchroom te starten. Toen de mogelijkheid in Ulvenhout zich voordeed, twijfelden we geen moment!”

Uitdagingen overwonnen

Natuurlijk waren de afgelopen jaren bewogen jaren als ondernemers, zo ook voor de twee dames. “We moesten in tijden van de lockdowns roeien met de riemen die we hadden. We probeerden desondanks toch in the picture te blijven en hebben veel ondernemersuitdagingen overwonnen. Superfijn om sinds dit jaar weer helemaal open te kunnen zijn,” vertelt de 28-jarige ondernemer opgelucht. Coffee Time is zes dagen per week open in de zomermaanden en vijf dagen per week in de winter. Er is in totaal plek voor ongeveer 25 mensen in de zaak en nog eens 40 op het terras.

Een gloednieuw terras

Het gaat nu beter dan ooit tevoren bij de koffiezaak in Ulvenhout. Dat heeft voor een deel ook zeker te maken met het spiksplinternieuwe terras. Eloise: “We speelden al langer met het idee om ons terras uit te breiden. De ruimte was er en je kunt hier in de buurt bovendien gratis parkeren. Op een bepaald moment mailden we naar PIN Voorschot voor de financieringsmogelijkheden. Al vrij snel daarna werden we gebeld en kregen we helder uitgelegd wat zij voor ons konden betekenen. Kort daarna konden we al de inkopen doen voor ons nieuwe terras. Echt superfijn!” Sinds april is het nieuwe terras van Coffee Time een feit en komen ook veel Bredanaren een kijkje nemen.

Fijne manier van aflossen

Eloise vindt vooral de manier van aflossen bij PIN Voorschot erg fijn. “Het is erg handig om gewoon vanaf onze zakelijke rekening via pin dagelijks automatisch een vast percentage af te lossen. We hebben hier heel weinig omkijken naar.”

Ook handig voor tijdens het aflossen: omdat het aflossen via een percentage van de pinomzet gaat, los je meer af op de dagen dat je meer pinomzet draait. Ideaal, want zo ben je eerder van je lening af!

Meer informatie

Ben jij ook ondernemer in regio Breda en denk je: ik kan ook wel wat hulp van PIN Voorschot gebruiken? Dat kan! Salesmanager Melle Koers adviseert je graag. Hij is bereikbaar via 06-25160246. Wil je eerst wat meer informatie? Kijk dan op de website van PIN Voorschot.

Bereken nu wat jouw mogelijkheden zijn met de rekentool.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners