1833201413426750
Bel ons Bel ons
088 3880 880
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Een zakelijke lening in corona tijd

Als ondernemer is het lastig om je hoofd boven water te houden in deze tijd. We begrijpen dat je als ondernemer geld nodig hebt om te investeren in zakelijke mogelijkheden om de benodigde omzet te draaien. We denken graag met je mee over een passende oplossing, daarom hebben we in deze tijd de corona lening van PIN Voorschot.

Waar is de corona lening voor bedoeld?

De corona lening is bedoeld voor ondernemers die behoefte hebben aan wat extra geld als gevolg van de corona crisis. De zakelijke lening kan gebruikt worden om een lockdown te overbruggen, rekeningen te betalingen, te investeren in voorraad of bijvoorbeeld om nieuwe apparatuur in te kopen. Met deze investeringen kun je als ondernemer inspelen op de huidige maatregelen. Wil je een moeilijke periode overbruggen of heeft jouw zaak nieuwe apparatuur nodig? Dan is het corona krediet voor jou. Zo kan het krediet je helpen om je plannen te realiseren en zakelijke oplossingen hierdoor met beide handen aan te kunnen pakken.

 

Hoeveel kan ik lenen?

De corona lening is niets meer of minder dan een bedrag dat je leent om deze vervolgens terug te betalen. Met de lening kun je een bedrag lenen tussen de € 2.000 en de € 50.000. Het verschil zit hem vaak in de manier waarop de lening wordt terugbetaald en welke voorwaarden eraan vastzitten. De corona lening los je af door je pinautomaat slim te gebruiken. Iedere dag gaat er namelijk een vast percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot, zodat je de lening naar draagkracht bijvoorbeeld binnen 3, 6 of 12 maanden kunt aflossen. Heb je een dag wat minder omzet? Dan los je minder af. Heb je een druk weekend gehad? Dan los je meer af. Zo betaal je nooit meer terug dan je kunt missen. Noodzakelijk gesloten door de lockdown? Die periode krijg je gratis aan je looptijd toegevoegd.

 

De voordelen van de corona lening

  • Een moeilijke periode overbruggen kun je door met de lening je rekeningen te betalen
  • De corona lening is al vanaf € 2.000 aan te vragen en tot € 50.000
  • Inspelen op de huidige maatregelen en je zakelijke plannen en oplossingen uitvoeren
  • De corona lening wordt geheel automatisch via je pinautomaat afgelost
  • Je betaalt nooit meer terug dan je kunt missen
  • In de meeste gevallen heb je het geld binnen 4 werkdagen op je rekening en is alles geregeld

 

Hoe het werkt

Je kunt de lening makkelijk en snel aanvragen. In de meeste gevallen staat het geld binnen 2 werkdagen op je rekening en is alles geregeld. Je kunt het corona krediet eenvoudig aanvragen via het aanvraagformulier op onze website. Wil je liever chatten, appen, mailen of bellen? Geen probleem, we staan voor je klaar. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op. We kijken aan de hand van gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld vaak al binnen 2 werkdagen op je rekening gestort.

 

Bereken direct je mogelijkheden

Bereken via onze rekentool welk bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.9 313 beoordelingen

Partners