Waarom PIN Voorschot

icon

Klein bedrag

Een bedrijfslening van € 2.000 tot een bedrag van € 50.000 met een looptijd van 3 t/m 12 maanden.

icon

Geen addertjes

Geen moeilijk contract met verborgen kosten. De ondernemer krijgt zelfs een bonus in plaats van een boete als er vervroegd wordt afgelost.

icon

Gedragscodes

PIN Voorschot voldoet aan de voorwaarden van de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering d.d. 1 juli 2018 opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken; en de Gedragscode MKB Financiers d.d. 1 juli 2019 opgesteld door de Stichting MKB Financiering.

icon

Automatisch aflossen

Automatisch aflossen via de pinautomaat. Er gaat Iedere dag een stukje van de pinomzet naar PIN Voorschot.

icon

Geen gedoe

Er worden geen zekerheden verlangd behoudens een borgstelling bij een BV.

Het fijne aan PIN Voorschot is dat het voelt alsof ik zo ‘binnen kan lopen’. Ik heb een vaste contactpersoon en kan hem appen of bellen wanneer ik iets nodig heb. Ideaal! Alles is vaak snel geregeld en je wordt serieus genomen, ook al ben ik ‘maar’ een groentezaak en niet een groot bedrijf. Ik gebruik PIN Voorschot vaak om voorraad in te kopen voor het seizoen. Ik wil graag dat mijn winkel vol ligt met mooie producten en dat kan dankzij PIN Voorschot.

De samenwerking met PIN Voorschot is super, vooral het persoonlijke contact met mijn accountmanager. Ik hoef maar te bellen, appen of mailen en het wordt geregeld. Het geld staat dan altijd al snel op mijn rekening. Ik vind het fijn om genoeg liquide middelen te hebben. PIN Voorschot is dan ideaal aangezien de aflossing meebeweegt met mijn omzet.

Dankzij PIN Voorschot heb ik een nieuwe koeling aan kunnen schaffen en ziet mijn zaak er nog mooier uit! Ik kan met PIN Voorschot snel handelen als er nieuwe apparatuur nodig is of als ik wil investeren in mijn zaak. Het contact is fijn en ze willen je écht op een verantwoorde manier helpen als het om financieren gaat.

In samenwerking met

WAAR MAG IK HET GELD VOOR GEBRUIKEN?

Onze financiering is bedoelt voor zakelijke doeleinden.

Denk daarbij aan investeringen in apparatuur of bijvoorbeeld een bestelauto om leveringen te doen.

We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

WAT IS DE LOOPTIJD VAN EEN FINANCIERING?

PIN Voorschot is een zakelijke lening met een looptijd van 3, 6 of 12 maanden. We kijken samen met jou of de ondernemer welke maandelijkse aflossing verantwoord is en welke looptijd daar bij hoort

WELK BEDRAG KAN IK LENEN?

Op basis van je historische pinomzet en jouw wensen kijken we samen naar het ideale bedrag. Onze accountmanager helpt je hierbij.

WAT KOST EEN PIN VOORSCHOT?

De maandelijkse premie voor een zakelijke lening ligt tussen de 2,25% en 2,5% per maand. Naast deze kosten rekenen wij geen enkele andere kosten zoals aanvraagkosten, bemiddelingskosten, transactiekosten of  welke kosten dan ook. Je betaalt pas als je daadwerkelijk het PIN Voorschot ontvangt en je weet van tevoren altijd waar je aan toe bent. We rekenen geen boetes bij te laat betalen.

Rekentool

Bereken direct via onze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Direct vrijblijvend advies

Vul de onderstaande gegevens in en we gaan direct kijken wat we voor jou en je klant kunnen doen.

We helpen je graag verder.