emf

PIN Voorschot

PIN Voorschot helpt ook bij personeelstekort

Tijdens de coronacrisis heeft ruim 10 procent van de ondernemers een belastingschuld opgebouwd blijkt uit onderzoek. Om ondernemers de pandemie door te helpen mochten zij tot afgelopen oktober belastinguitstel aanvragen.

Betalingsachterstand

Sinds het begin van de coronacrisis konden ondernemers uitstel van betaling aanvragen. Het ging vooral om omzetbelasting en personeelskosten, zoals loonheffing, sociale premies en inkomstenbelasting. Met name in de horeca en de retail sector, zoals kledingwinkels, treffen we veel bedrijven met een betalingsachterstand. Bijna de helft van de horecazaken rekent elke maand 20 procent van de bedrijfswinst kwijt te zijn om op tijd af te betalen.

Personeelstekort

Een tekort aan personeel komt tegenwoordig in bijna alle branches voor. Maar liefst 23 procent van de ondernemers in het derde kwartaal had last van personeelstekort. In vergelijking met hetzelfde kwartaal in voorgaande jaren is dit meer dan verdubbeld, aldus het CBS. Het groeiende personeelstekort is terug te zien in het aantal vacatures dat open staat.

PIN Voorschot

Personeel is nodig om de gewenste omzet te kunnen draaien voor jouw onderneming. PIN Voorschot is er voor ondernemers. Vanuit een persoonlijke benadering helpen we jou als ondernemer graag in deze buitengewone tijd. Met een PIN Voorschot kun je € 2.000 tot € 50.000 lenen, hiermee kun je bijvoorbeeld weer personeel aannemen om er op die manier voor te zorgen dat je meer omzet kunt draaien.

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
1
Heb je hulp nodig?
Chat met Pin Voorschot
Hallo. 👋
Kunnen we je helpen?