emf

PIN Voorschot

pin voorschot is erkend mkb financiering

PIN Voorschot ontvangt keurmerk “Erkend MKB Financier”

PIN Voorschot heeft als twaalfde bedrijf in Nederland het keurmerk “Erkend MKB Financier” ontvangen van de Stichting MKB Financiering. Het keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit, professionaliteit en transparantie in de mkb financieringsmarkt te bevorderen. Dit keurmerk ontvangt een mkb financier die voldoet aan een aantal belangrijke eisen op het gebied van verantwoord en passend financieren van mkb ondernemers.

We vinden het een prachtige erkenning van de zorgvuldige wijze waarop wij met onze klanten omgaan. We weten zelf natuurlijk wel dat we een betrouwbare partij zijn en dat we het beste met de mkb-ondernemer voor hebben, maar dat een overkoepelend orgaan zoals de Stichting MKB Financiering ons beloond met dit keurmerk en ons goede handelen daarmee erkend, is de kers op de taart.

Directeur Diederik Werdmölder: ”Het is helaas niet altijd vanzelfsprekend dat de ondernemer op nummer een staat als het gaat om geld lenen. Wij streven echter naar een beter mkb en willen graag ten aller tijden een intensieve en persoonlijke samenwerking aangaan met de ondernemer. Pas dan weten we echt hoe we iemand kunnen helpen met een goede investering en een passende financiering”

Een relatief laag bedrag lenen bij de bank is voor de mkb-er vaak geen optie. Er zijn gelukkig steeds meer alternatieven op de markt waar de kleinere ondernemer wél terecht kan voor een bedrag als bijvoorbeeld € 5000,-. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen dient er een audit plaats te vinden. Een onafhankelijke deskundige buigt zich over de organisatie om te beoordelen of er wordt voldaan aan de gestelde eisen.

Ronald Kleverlaan, voorzitter Stichting MKB Financiering: “Deze organisaties onderscheiden zich in de mkb financieringsmarkt en bieden een financieringsoplossing van kwaliteit, geleverd door een professionele organisatie en met transparante voorwaarden en tarieven. Hiermee leveren zij toegevoegde waarde voor het mkb. Het keurmerk biedt houvast voor ondernemers en adviseurs op zoek naar een betrouwbare financier.”

We willen via deze weg graag alle klanten bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in PIN Voorschot. We blijven je graag helpen met ondernemen. Of je nu wilt investeren in een nieuwe collectie of je zaak wilt verbouwen. We denken graag met je mee.

Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen.


Terug naar blog

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
1
Heb je hulp nodig?
Chat met Pin Voorschot
Hallo. 👋
Kunnen we je helpen?