emf

PIN Voorschot

financiering van restaurant

Julie: “Voordat ik veertig zou worden wilde ik mijn eigen restaurant beginnen.”

Na maandenlange voorbereiding is Julie Christinala haar droom eindelijk in vervulling gegaan. 25 maart 2019 heeft zij samen met haar man Edison haar eigen restaurant geopend in Amersfoort: Julie’s Indonesion Fusion. Geld lenen voor je eigen restaurant hoeft niet moeilijk te zijn.

Julie en Edison zijn de ondernemers achter Julie’s Indonesion Fusion. Julie kwam begin 2000 samen met zo’n zestig andere studenten vanuit Indonesië naar Nederland voor een stage. Uiteindelijk is zij in Nederland gebleven en heeft zij naast het volgen van verschillende studies onder andere gewerkt bij het Indonesische restaurant Anak Depok in Den Dolder en bij Sally’s Kitchen in Amersfoort. Haar man Edison werkt al ruim 25 jaar in verschillende hotels in Indonesië en Nederland.

Julie heeft met veel plezier de afgelopen zeventien jaar gewerkt in de horeca, maar haar droom om voor zichzelf te beginnen bleef. ‘’Voordat ik veertig zou worden wilde ik mijn eigen restaurant beginnen. Wij hebben veel ervaring opgedaan in de horeca en een duidelijke visie ontwikkeld hoe succesvol te ondernemen in de horecabranche.’’ Voor Julie en Edison was de tijd aangebroken om met alle opgedane kennis en met veel enthousiasme een eigen zaak te beginnen in Vathorst, waar een dergelijk Indonesische horecagelegenheid nog niet was. ‘’Dankzij de hulp van onze vrienden en kennissen werd ik gewezen op een pand in Vathorst en zodoende zijn we het traject begonnen,’’ aldus Julie. Na het schrijven van een ondernemersplan en te zijn ingeschreven bij de KvK kon de droom van Julie werkelijkheid worden.

Kortlopende financiering

Aan het eind van het traject kwamen Julie en Edison erachter dat zij voor de laatste loodjes geld te kort kwamen. ‘’Op het laatste moment, terwijl de uitnodigingen voor de opening al waren verstuurd, kwamen wij erachter dat wij geld te kort kwamen voor ons restaurant. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een financiering bij de bank, maar dit duurde erg lang en er moest veel worden geregeld en die tijd hadden wij niet.’’

Na verder op zoek te zijn geweest naar verschillende financieringen kwam Julie een brochure tegen van PIN Voorschot, waarbij haar duidelijk werd dat PIN Voorschot een kortlopende kredietverlening biedt aan ondernemers en winkeliers. ‘’We hadden gelijk contact opgenomen met PIN Voorschot en binnen een week stond het geld op onze rekening. Als wij deze kortlopende financiering van PIN Voorschot niet hadden gekregen dan konden wij ons restaurant niet openen.’’

PIN Voorschot

Karst de Jong (Sales PIN Voorschot): “Na het ontvangen van een professioneel ondernemersplan en een goede indruk tijdens het persoonlijk gesprek, wist ik dat deze startende onderneming een ideale klant voor PIN Voorschot zou zijn”.

Door de kortlopende financiering van PIN Voorschot hebben Julie en Edison 25 maart 2019 Julie’s Indonesion Fusion geopend. Volgens Julie is de opening een succes geweest. ‘’Op de dag van de opening is mijn droom werkelijkheid geworden. Veel mensen hebben van ons eten kunnen genieten en tot op de dag van vandaag lopen de zaken erg goed!’’.

Julie geeft aan: ‘’De samenwerking met PIN Voorschot hebben mijn man en ik als prettig ervaren. Zij hebben ons wel op korte termijn kunnen helpen met geld lenen voor ons restaurant, waar een bank dat niet kon. Via het pinapparaat los ik elke dag een klein percentage af. Het is prettig om op deze manier binnen een aantal maanden makkelijk en eenvoudig het Voorschot af te lossen. Onze droom is werkelijkheid geworden en PIN Voorschot heeft ons met de laatste loodjes geholpen.’’

Interesse in een PIN Voorschot? Wij kijken samen met u vrijblijvend naar uw mogelijkheden.
Laat hier uw gegevens achter!


Terug naar blog

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
1
Heb je hulp nodig?
Chat met Pin Voorschot
Hallo. 👋
Kunnen we je helpen?